Connect with us

Alte Sporturi

Milionarul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România, pe urmele lui Gigi Becali şi Gică Hagi! Anunţul făcut

Caius Covrig e gata să pună la bătaie câteva milioane de euro pentru deschiderea primului său hotel de 5 stele. El a postat imagini cu locaţia în care va construi hotelul de lux.

Doamne, cum arată în realitate! Kayus Luxury 5⭐️ va fi next level 🙏🏻 Camerele normale vor avea o suprafaţă de aprox. 50 mp + balcon, iar penthouse-urile 85mp + balcon🔥”, a transmis Caius Covrig pe contul de Instagram.

Voi vă dați seama că acest băiat este un exemplu pentru noi”, a comentat cineva pe contul tânărului afacerist român. „Super tare”, „Superb” sau „De vis” au fost alte comentarii transmise de urmăritorii entuziasmaţi ai lui Caius Covrig.

„Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”

Întors în România din Statele Unite, Caius Covrig nu s-a ferit să spună verde în faţă ce l-a surprins la ţara noastră.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig în podcastul „Fiţă cu Adiţă”.

În anul 2022, Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide