Connect with us

Alte Sporturi

Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”

Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB. Oficialul de la FCSB a spus că echipa îşi va schimba echipament şi a mai făcut un anunţ major.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a mai spus că echipa va avea un imn, iar suporterii vor avea un cuvânt greu de spus. Stoica a spus că va căuta mai multe variante pentru a fi supuse la vot.

Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB

„Următorul echipament de acasă va fi format din jambiere albastre, șorturi roșii și tricouri albastre.Am vrut într-o vreme. Nu ne-am înțeles cu artiștii. Probabil că vom relua această inițiativă. E legitimă întrebare și trebuie să avem (n.r – un imn). Cred că vom vedere și opiniile suporterilor, poate chiar vom ajunge să se voteze imnul, dar pentru asta trebuie să avem variante. Deocamdată nu avem, dar avem în plan. Nu am avut inimă să ne gândim la așa ceva când noi eram perdanții de serviciu în competiția internă”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide