Connect with us

Alte Sporturi

Mihai Pintilii l-a sunat pe Gigi Becali după ce a câștigat campionatul. Ce mesaj i-a transmis

Deși are rolul de delegat la meciurile FCSB-ului, Pintilii este, în mod neoficial, antrenorul FCSB-ului, alături de Elias Charalambous.

Cei doi, alături de un lot experimentat și prestații de nota 10 din partea unor jucători precum Florinel Coman sau Darius Olaru, au câștigat campionatul cu câteva etape înainte de ultima partidă.

”Dacă luam bătaie, mă suna de 3-4 ori. Dacă învingeam, nu mă suna”

Fostul jucător de la FCSB a dezvăluit că, de când este pe banca tehnică a FCSB, l-a sunat pe Gigi Becali o singură dată.

Mai exact, la finalul sezonului, după ce FCSB a ridicat trofeul de campioană. Pintilii l-a felicitat pe finanțatorul echipei pentru faptul că a fost alături de formația roș-albastră.

”(n.r. de câte ori ai vorbit cu Gigi?) De câte ori mă suna, că eu nu îl sun. De câte ori m-a sunat, am răspuns, am vorbit, nu pot să îţi dau un număr acum câte apeluri am avut.

Dacă luam bătaie, mă suna de 3-4 ori. Dacă câştigam, nu mă suna. L-am sunat după ultimul meci. L-am felicitat că a susţinut echipa, că a fost alături de noi şi i-am zis că merita şi el o medalie de campion”, a declarat Pintilii, pentru Orange Sport.

Mihai Pintilii, întrebat frontal: ”De ce îi permiți lui Gigi Becali să-ți facă schimbările”

Nu am ce să îi răspund. Eu sunt angajatul clubului. Îmi fac meseria, îmi fac treaba, suntem pe primul loc. Echipa asta nu a fost niciodată în play-out. Poate să facă orice. Dacă sunt patron aici și vreau să te dau afară, te dau. De ce îi permiți?

Dacă eu îi zic, «nea Gigi, nu vreau aia». Poate să spună «te dau mâine afară, pleacă de la echipă»”, a explicat Mihai Pintilii”, a spus Mihai Pintilii pentru Orange Sport.

Oficialul celor de la FCSB a spus și când ar urma să aibă actele necesare pentru a căpăta statutul de antrenor secund.

”Licența A o termin în Moldova, cu carnetul de antrenor tot în vară rezolv. Pot să fiu antrenor secund în România cu ele cumulate”, a mai precizat Pintilii pentru sursa citată anterior.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide