Connect with us

Alte Sporturi

Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!”

Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: Până atunci mai aștept!”

Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid

Dan Şucu şi Marius Şumudică/ Colaj Hepta

Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea și a anunțat cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid. Antrenorul a dezvăluit că are ofertă de la o echipă din Golf și urmează să-i dea curs, în cazul în care nu va fi ofertat de către oficialii giuleșteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică este pe lista lui Dan Șucu, pentru a prelua banca celor de la Rapid. În ziua de Paște însă, acționarul majoritar al giuleștenilor a transmis că își dorește să dea lovitura și să-l convingă pe Mircea Lucescu să preia echipa.

Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea | Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid

Marius Șumudică a oferit declarații și după ce s-a zvonit că este dorit de către U Cluj. „Șumi” l-a liniștit pe Ioan Ovidiu Sabău și a transmis că nu se gândește să-i preia pe clujeni. Acesta a dat asigurări că singura echipă pe care o va pregăti în Liga 1 va fi Rapid.

Cele mai citite

În acest context, Șumudică a dezvăluit că miercuri va pleca din țară, dacă nu se va înțelege cu Dan Șucu. Tehnicianul a declarat că este dorit de către o echipă din Golf și va pleca să negocieze, dacă nu va primi nicio ofertă de la Rapid.

Să stea liniștit Neluțu, nu voi merge la U Cluj, eu în România vreau doar la o echipă, nu este un secret. Vreau la Rapid, dacă nu voi antrena acolo voi pleca în străinătate.

Am avut bilete să merg să semnez, mai erau niște detalii de pus la punct. Dar m-au oprit sărbătorile Pascale. Dacă tot am fost în țară, m-am întâlnit și cu domnul Șucu, nu puteam să refuz.

Am ofertă. În seara asta semnez dacă vreau. Până miercuri mai stau. Miercuri am și bilete de avion, ar trebui să mă întâlnesc la Doha cu niște oameni. Nu pot să spun mai multe, că ar afla și nu e bine. Ar mai fi niște detalii de pus la punct.

Dar asta nu înseamnă că pun presiune, pur și simplu miercuri voi merge să văd dacă mă înțeleg cu cei de acolo, este posibl să nu iasă nimic”, a declarat Marius Șumudică, conform primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid

Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu şi a dezvăluit când poate fi anunţat noul antrenor de la Rapid. Fostul jucător îşi doreşte să-l vadă pe Marius Şumudică pe banca giuleştenilor.

Robert Niţă a dezvăluit că marţi va fi ziua decisivă de la Rapid, atunci când Dan Şucu va decide cine va fi noul antrenor al formaţiei de sub Grant. Fostul jucător a transmis că îşi doreşte să fie numit Marius Şumudică, fiind convins că acesta este alegerea potrivită pentru giuleşteni.

„Îl ai liber pe Șumudică. Șumudică, chiar vorbeam aseară, dacă ajunge la Rapid, o să doarmă la stadion. Are o responsabilitate mult prea mare, e dorința vieții lui, visul vieții lui. Dacă ii spui lui Șumudică ‘Te duci la Rapid, iei campionatul, și după te arunci în cap de pe o stancă’..

Eu știu că până marți se va lua o decizie referitoare la banca tehnică. Sper, ca rapidist, să fie Șumudică. N-am mare prietenie cu Șumudică, a fost colegul meu, dar ca antrenor…”, a declarat Robert Niţă, conform fanatik.ro.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide