Connect with us

Alte Sporturi

Marius Șumudică ”a mitraliat” un jucător de la Rapid: ”Nici la Dor Mărunt în Divizia C nu am văzut așa ceva”

  • admin

  • EHF European League: Skjern – Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen – Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Enervat de injuriile care i-au fost aduse de un fan al Rapidului, Iacob a răbufnit și a vrut să-i aplice o corecție fizică acestuia. Fotbalistul a fost ținut cu greu de mai multe persoane și, în cele din urmă, a mers la vestiare.

Marius Șumudică, despre Paul Iacob: ”Nu se poate să ai asemenea atitudine, să sari în tribună și să bați un suporter

La flash-interviu, Paul Iacob și-a prezentat scuzele pentru gestul necontrolat pe care l-a avut, însă Marius Șumudică, unul dintre antrenorii care sunt în cărți pentru preluarea Rapidului, l-a taxat dur.

Mă uitam la fața domnului Șucu în momentul ăla, era șocat. Vine dintr-o altă lume, vine dintr-o lume în care nu s-a întâmplat așa ceva, a rămas șocat. Și eu am rămas șocat, vă spun că nu sunt de acord cu această ieșire.

Îl respect și pe Iacob, este un jucător care la un moment dat purta și banderola de căpitan. Nu se poate să ai asemenea atitudine, să sari în tribună și să bați un suporter. Nici la Dor Mărunt la Divizia C nu am văzut așa ceva. Ești jucător profesionist, ok, sunt diferiți oameni care la un moment dat nu mai rezistă pe fondul de nerealizări, dar trebuie să fii echilibrat.

Face parte din caracterul fiecărui om, cum să sari în tribună? Pe toate stadioanele din România nu m-au scos din cuvântul ăla, m-au făcut în toate felurile, dar cum să sar în tribună? Mi se pare ceva uluitor, cu tot speech-ul lui, vine și încearcă să ne demonstreze la televizor, își cere scuze.

Nu poți să sari în tribună și să te bați cu un suporter, nu se poate așa ceva. Poți să ai o replică, să ai și tu niște cuvinte, dar să sari în tribună, să te țină patru inși și tu să sari peste gard… Nu trebuie să aibă loc pe niciun stadion de fotbal și în fișa unui jucător nu concep așa ceva.

Sunt de acord că în vocabularul unui suporter nu ar trebui să existe așa ceva, dar nu suntem în Anglia pe Teatrul Viselor, nici pe Old Trafford. Suntem pe Giulești, pe Arena Națională și asta este societatea în care trăim”, a spus Șumudică, potrivit Fanatik.

VIDEO Momentul în care Paul Iacob a sărit la bătaie cu un suporter

Etichete: marius sumudica , rapid – universitatea craiova , paul iacob


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide