Connect with us

Alte Sporturi

Marian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului

Marian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului

Marian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului

Marian Drăgulescu şi Simona, cea care îi va deveni soţie / Instagram

Marian Drăgulescu se însoară a treia oară! Pe aleasa inimii lui o cheamă Simona Carmen. Fostul mare gimnast român a dezvăluit că a cunoscut-o pe viitoarea soţie în parterul blocului în care locuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăgulescu a recunoscut că a avut nevoie de 3 luni pentru a-şi lua inima în dinţi şi a o invita la o cafea.

Marian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului

Simona lucra la o firmă de construcții de la parterul blocului unde locuiam eu. M-au atras ochii ei. Ne vedeam zilnic și ne urmăream din priviri de fiecare dată când treceam prin dreptul firmei. A durat vreo 3 luni până să îmi fac curaj să o invit la o cafea. Despre căsătorie pot să vă spun că ne simțim foarte bine împreună, și veți afla când se va întâmpla.

Cele mai citite

Cu copiii mei am o relație specială, ei locuiesc cu mama lor la Reșița, iar eu la București. Ne vedem rar, dar vorbim la telefon. Sunt mândru de ei. Beatrice este o artistă/pictoriță foarte talentată, iar Richard se descurcă foarte bine la chitară și voce”, a declarat Marian Drăgulescu pentru fanatik.ro.

Marian Drăgulescu trece printr-o perioadă foarte bună pe toate planurile. Dacă în dragoste îi merge de minune, el are succes şi cu noua carieră, cea de antreprenor. În 2022 şi-a deschis o academie de gimnastică ce îi poartă numele.

Îmi place noua provocare, cea de antreprenor. Am deschis Academia Marian Drăgulescu în noiembrie 2022. Este o academie de gimnastică pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 1 și 12+ ani, unde personal simt că învăț permanent lucruri noi. Simt că mă dezvolt în mai multe direcții”, a subliniat multiplul campion mondial la gimnastică.

În afară de numeroasele titluri mondiale şi europene, Marian Drăgulescu mai are în palmares şi 3 medalii olimpice, una de argint, la sol, la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, şi două de bronz, tot la JO 2004 Atena, una la competiţia pe echipe şi cealaltă la sărituri.

Larisa Drăgulescu a dezvăluit ce reacţie a avut Marian atunci când a aflat că ea va deveni a treia oară mamă

Larisa Drăgulescu a devenit pentru a treia oară mamă în septembrie 2023. Ea a născut un băieţel perfect sănătos. Larisa mai are doi copii din căsătoria cu Marian Drăgulescu.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa a dezvăluit că Marian Drăgulescu s-a bucurat foarte tare pentru ea atunci când i-a dat vestea că va fi a treia oară mamă.

Comunic destul de des cu primul soț pentru cei mici și avem o relație foarte ok, de părinți. M-au felicitat, și el, și iubita lui”, spunea Larisa Drăgulescu la antenastars.ro.

Cu Marian Drăgulescu, Larisa Drăgulescu are un fiu, Richard, și o fiică, Beatrice. Bărbatul cu care are al treilea copil lucrează în domeniul IT.

A fost foarte fericit și foarte bucuros. Cred că este cel mai bucuros dintre toți pentru că el nu are alt copil. Oarecum ne-am mutat împreună, stăm mai mult împreună, stă cu mine în cea mai mare parte a timpului, are grijă de mine, mă ajută foarte mult cu orice am nevoie și este foarte atent.

Ne merge foarte bine relația, prea puțin contează de cât timp, dar suntem de suficient timp împreună, încât să știm ce ne dorim de la această relație”, preciza Larisa Drăgulescu despre iubitul ei actual.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide