Connect with us

Alte Sporturi

„Mai mult decât frați!” Hristo Stoichkov, mesaj fabulos despre relația cu Gică Hagi și Gică Popescu!

Dorim să avem cel puţin un Balon de Aur şi cred că-l avem deja. Vrem trei Baloane de Aur”, declara Gică Popescu.

Gică Popescu: „Avem două Baloane de Aur”

Selecţionata mondială va fi antrenată de Jose Mourinho. Nuno Gomes, Christian Panucci, Dida, Rivaldo, Jari Litmanen, Eric Abidal, Christian Karembeu şi Hristo Stoicikov se află printre cei care îi vor înfrunta pe membrii Generaţiei de Aur în meciul de sâmbătă, 25 mai, de la ora 20:30.

„Ne bucurăm enorm că fără să anunţăm vreun nume din echipa starurilor internaţionale împotriva căreia vom juca pe 25 mai s-au vândut deja 42.000 de bilete, un record pentru un eveniment precum acesta.

Astăzi putem oferi şi câteva nume ale starurilor care vor juca la Bucureşti, printre acestea sunt Nuno Gomes, Christian Panucci, Dida, Rivaldo, Jari Litmanen, Eric Abidal, Christian Karembeu şi Hristo Stoicikov.
Deci avem două ‘Baloane de Aur’ până acum care vor veni la acest meci. Şi mai avem nume pe care le vom anunţa în perioada următoare.

În ceea ce îi priveşte pe Rivaldo şi Stoicikov sper să aibă kilograme în plus… pentru că în urmă cu câteva săptămâni Rivaldo arăta chiar mai bine decât atunci când juca.

Hristo are kilograme în plus, aşa că e bine, dar la Rivaldo va fi problemă. Pe Kenneth Andersson (n.r. – autorul golului egalizator care a trimis în prelungiri meciul România – Suedia din sferturile CM 1994) nu l-am invitat pentru că am fi riscat să-l huiduie întreg stadionul”, a declarat Gică Popescu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide