Connect with us

Alte Sporturi

Jose Mourinho, declaraţie minunată despre Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur: „Chiar și astăzi s-a văzut clasa”

Jose Mourinho a avut o declaraţie superbă la adresa lui Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur, în faţa Stelelor Lumii, echipă condusă de pe margine chiar de The Special One. Portughezul a vorbit despre evenimentul de pe Arena Naţională, dar şi despre forma arătată de Rege.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Au scris istorie, merită toate felicitările. Stau două zile în România, îmi vizitez prietenii pe care îi am de mult timp. Am întâlnit și oameni noi, a fost o plăcere. Ar fi greu să cumperi astfel de jucători azi, jucătorii normali costă enorm, imaginează-ți cât ar fi costat Rivaldo, Hagi…

Jose Mourinho, declaraţie minunată despre Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur

Chiar și astăzi s-a văzut clasa lui Hagi. Băieții au meritat această sărbătoare. Uneori, oamenii nu pun mare preț pe un astfel de meci, pentru că nu are miză, dar contează respectul.

Unii sunt bunici, e extraordinar și trebuie să fie mândri că încă joacă și oamenii îi pot vedea. A fost frumos. Mi s-a spus că, dacă stadionul ar fi avut capacitatea de 80.000 de locuri, tot plin ar fi”, a spus Mourinho, după spectacolul de pe Arena Naţională.

Generaţia de Aur a făcut spectacol la meciul de adio

Generaţia de Aur a făcut spectacol în meciul său de adio, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, învingând selecţionata Legendelor Lumii, cu scorul de 3-2. Golurile tricolorilor au fost marcate de Panduru, Hagi şi Gâlcă.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide