Connect with us

Alte Sporturi

Ionuț Chirilă a răbufnit: ”Din cauza acestui ins nu sunt eu antrenor la Dinamo”. Atac direct la adresa unui nume imens

  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: MioveniBotoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Chirilă susține că a avut ocazia de a ajunge antrenor în ”Ștefan cel Mare”, însă Nicolae Badea, fostul conducător al alb-roșilor, nu a vrut să-l instaleze la cârma echipei fără acordul lui Mircea Lucescu (78 de ani), cel mai titrat tehnician român.

Ionuț Chirilă, despre Mircea Lucescu: ”Din cauza acestui ins eu nu sunt antrenor la Dinamo

Ionuț Chirilă nu s-a ferit de cuvinte și l-a atacat pe ”Il Luce”.

Mircea Lucescu, care i-a spus lui Badea că eu nu trebuie să fiu antrenor la Dinamo, că sunt conflictual. Din cauza acestui ins eu nu sunt antrenor la Dinamo.

Eram pe aeroport la Roma, cu doi secretari de stat, şi când l-am sunat pe domnul Badea şi i-am spus să îmi dea un singur motiv pentru care eu, un antrenor care a crescut cu Dinamo, să nu antrenez Dinamo? Domnul Badea mi-a spus: ‘Nu am undă verde de la domnul Lucescu. Dacă îmi dă undă verde, nici nu ai aterizat şi eşti antrenorul lui Dinamo’.

Nu am ce să reglez cu Lucescu. El din spate, cum e obişnuit, lucrează cu toate echipele… cu Rapid, cu Dinamo. Văd că e în fiecare vestiar din România”, a spus Ionuț Chirilă, potrivit as.ro.

Ionuț Chirilă are planul făcut pentru relansarea lui Dinamo. În 4 ani, în Champions League

Dinamo se poate reechilibra. Să nu se ascundă nimeni, ăsta e obiectivul în primul an (n.r.- salvarea de la retrogradare).

În al doilea an, obiectivul e să vândă doi jucători la echipe medii din Occident pe 4 milioane de euro și să aducă doi tineri din academie, care, pe forța grupului, să se transforme din perspective în certitudini. 

În al treilea an, să se bată la locurile 1-3 și să se califice în Conference League, iar în al patrulea an să ia titlul și să se califice în grupele Europa League sau Champions League”, spunea Chirilă în urmă cu câteva luni.

Etichete: mircea lucescu , ionut chirila , antrenor dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide