Connect with us

Alte Sporturi

Ionel Ganea, susținut după atacul dezlănțuit la adresa Generației de Aur: “Bravo, «Ganezule», că ai avut curaj”

Alin Stoica este cunoscut pentru pozițiile sale tranșante în ceea ce privește realizările fotbalului românesc din trecut, iar fostul jucător al lui Anderlecht și a celor de la Brugge nu s-a dezmințit nici de această dată.

În ziua în care Generația de Aur va ieși din nou pe teren pentru a fi aplaudată de toți fanii prezenți pe Arena Națională dar și în fața televizoarelor, fostul mijlocaș, retras din activitate în 2013 de la Poli Timișoara, i-a ținut partea lui Ionel Ganea.

Alin Stoica, atacuri în rafală la adresa Generației de Aur

Ganezul a ieșit primul la atac, acuzând că nu a fost măcar invitat la evenimentul care are loc sâmbătă seară.

„Văd că se face atâta circ media pe ideea organizării acestui eveniment. Dar sunt și eu curios să aflu ce oare i-ar spune un tată unui copil, cu care s-ar duce pe stadion, în momentul în care copilul îl întreabă ce a câștigat această generație de i se organizază un astfel de eveniment ?

Eu știu că Generațiile de Aur sunt cele care câștigă primul loc, sau vreo medalie pe la vreun campionat european sau mondial. Hai să ne uităm la vecinii noștri.

Turcia locul 3 la CM, Bulgaria semifinalistă la CM, Grecia câștigătoare de campionat european, iar România? Nimic! Facem acum nuntă și atâta circ pentru cine? Pentru niște fotbaliști care au câștigat niște meciuri?

Voi știți care e cu adevărat generația de aur a fotbalului românesc? Steaua 86. Generația aia a luat Cupa Campionilor și Supercupa Europei. Iar cu asta am spus tot!”, a declarat Alin Stoica, prin intermediul ProSport.

Alin Stoica are 13 selecții pentru naționala României

Alin Stoica, mesaj după ieșirea lui Ionel Ganea

Fiul lui Tudorel Stoica a lăudat felul în care Ionel Ganea a ales să iasă în spațiul public și să își exprime nemulțumirile.

„Tot respectul pentru Ionel Ganea. A fost un mare atacant al României și al naționalei și uitați că a avut curajul să le spună direct multe lucruri! Foarte bine a procedat «Ganezu‘». Bravo, «Ganezule», că ai avut curaj.

Nu ai cum să nu îl chemi și pe el. «Ganezu‘» nu a trecut ca gâsca prin apă pe la națională și e normal să îl doară că nu a fost invitat și el. Ionel Ganea este un om cu personalitate.

Pe nea Piți de ce nu l-au chemat? A, nu au uitat ce i-au făcut lui nea Piți înainte de EURO 2000? Se știe foarte bine cine sunt cei care l-au lucrat pe nea Piți.

Mă așteptam să iasă și Mutu și Chivu să le spună și ei vreo două vorbe ăstora, așa cum a făcut Ionel Ganea”, a mai adăugat fostul fotbalist.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide