Connect with us

Alte Sporturi

„Îl voi urmări pe Mourinho!” Zeljko Kopic, pe Arena Naţională la meciul de adio al „Generaţiei de Aur”

Zeljko Kopic va fi prezent pe Arena Naţională, la meciul de adio al „Generaţiei de Aur”. Antrenorul lui Dinamo nu a ratat ocazia de a merge la meci şi a dezvăluit că îi va urmări pe Gică Hagi şi pe Jose Mourinho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de retragere al „Generaţiei de Aur” se va desfăşura pe Arena Naţională, în această seară, de la ora 20:30. Duelul care va umple Arena Naţională va fi în format live text, pe AS.ro.

Zeljko Kopic, pe Arena Naţională la meciul de adio al „Generaţiei de Aur”

Zeljko Kopic a fost surprins la intrarea pe Arena Naţională. Antrenorul lui Dinamo a venit însoţit, la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”, de Andrei Nicolescu, administratorul special al trupei din Ştefan cel Mare.

Zeljko Kopic a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor care au scris istorie pentru fotbalul românesc, şi în special la adresa lui Gică Hagi. De asemenea, întrebat pe cine va urmări din cealaltă echipă, antrenorul lui Dinamo a recunoscut că va fi cu ochii pe Jose Mourinho.

„Ştiu multe despre ei, mult respect. Va fi o bucurie să-i vedem pe teren. (N.r. Ce te-a făcut să vii aici) Am un respect deosebit pentru ei, pentru toţi aceşti jucători, pentru fotbalul românesc, şi pentru toate legendele care vor fi aici. Hagi este acest tip de jucător, care conectează totul pe teren. De cealaltă parte, îl voi urmări pe Mourinho”, a declarat Zeljko Kopic, pentru AntenaSport.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide