Connect with us

Alte Sporturi

Gigi Becali, dezvaluire incredibilă: “Am dat 500.000 de euro PSD-ului”

Gabriela Firea a pierdut în 2020 în fața lui Nicușor Dan lupta pentru funcţia de primar general al orașului București, însă senator PSD își dorește să își ia revanșa.

Fosta jurnalistă și-a depus candidatura pentru aceeași pozitiție și în 2024, fiind sprijinită chiar de patronul campioanei României la fotbal, Gigi Becali.

Gabriela Firea a fost primar al Bucureștiului între 2016 și 2020

Gigi Becali: ”A venit la mine să o ajut”

Omul de afaceri i-a oferit o donație de 500.000 euro soției lui Florentin Pandele, o sumă de bani care-i va veni înapoi în buzunare, conform spuselor sale.

”Fina mea candidează. Ea nu are bani. Candidații de la europarlamentare trebuie să dea niște bani împrumut, pe care-i iau înapoi. Și ea nu are de unde. Așa fac partidele. Și a venit la mine să o ajut, și eu i-am dat că este fină.

Eu n-am nevoie de DNA, o fac publică (n.r.donația), am dat la PSD 500.000 euro. Bani pe care mi-i dă înapoi, după ce primesc ei de la stat. Că statul le dă o sumă de bani în funcție de procentaj. Nu știu cât ia”, a spus Gigi Becali într-un videoclip postat pe canalul de Youtube zonenewstv.

În cursa pentru funcţia de primar general al Capitalei mai sunt înscriși Sebastian Burduja (PNL), Nicuşor Dan (independent), Cristian Victor Popescu Piedone (PUSL), Diana Şoşoacă Iovanovici (S.O.S. România), Dorin Iacob (Partidul Alternativa Dreaptă), Mihai Adrian Enache (AUR), Alexandru Pânişoară (Partidul Ecologist Român), Filip Constantin Titian (independent).

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Gabrielei Firea

În luna februarie a acestui an, Gigi Becali o sfătuia pe Gabriela Firea să se retragă din cursă și să lase locul unui bărbat.

„Din punctul meu de vedere, i-aș spune să stea liniștită. I-am spus așa: «E mult mai onorant să fii senator ca femeie decât să te bați ca primar într-un oraș». Funcția de primar al Capitalei e grea, de bărbat. Bine, acum veți spune că sunt misogin, dar nu.

Bărbații sunt mult mai puternici decât femeile. Ca atare, în funcții din astea stresante trebuie să fie bărbat.Dar o știu foarte ambițioasă și este posibil să nu țină cont nici de mine, nici de Florin, și să candideze nu știu cum, poate independentă. E posibil, la cum o cunosc.Pe fina mea o susțin până la final în orice fel de funcție.

O susțin cu demnitate și am mare încredere în ea în orice funcție. Bine, la președinția partidului nu. Nici la președinția României nu o susțin. Eu nu susțin niciodată o femeie candidat la președinția unui stat. Femeia este făcută să fie stăpânită, nu să stăpânească.Bărbatul este după firea și asemănarea lui Dumnezeu, femeia doar după asemănare, nu după fire. Ca atare, femeia având stăpân, pe bărbat, ea nu poate avea funcție de stăpânire”, spunea Becali la România TV.


[embedded content]

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide