Connect with us

Alte Sporturi

Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu

Şucu are bani. Dacă vrea să o facă, o face”, a declarat Gigi Becali la palat.

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe”

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman a venit în această dimineaţă. Milionarul din Pipera a dezvăluit ce a discutat cu „Mbappe”.

Florinel Coman i-a transmis că vrea să stea la FCSB şi pentru meciurile din preliminarii, iar după aceea se va duce la arabi. Becali rămâne ferm în privinţa clauzei de reziliere, de 5 milioane de euro.

(n.r: Se face azi cu Florinel Coman?) Trebuie să vină ăştia. Din Arabia. Trebuie să vină.

(n.r: Rămâneţi la hotărârea iniţială cu clauza? Cu toţi banii odată?) Mai vorbeşti? Eu cu Florinel am vorbit. El a zis că vrea să rămână să joace preliminariile, aşa că nu am nicio treabă.

(n.r: Să vă ajute în cupele europene, după care să plece pe suma respectivă?) Da. Îi mulţumesc lui Dumnezeu, că a făcut Dumnezeu cu mine aşa frumos… Puteam să fiu şi acum în emoţii, aşa, înainte de Săptămâna Patimilor, că am fost credincios Dumnezeului meu, a zis ‘Îţi dau să fii campion cu 3-4 etape, să nu mai ai emoţii, să ai Paşte liniştit, să fii cu Hristos ca lumea’.

Dacă sunt credincios Dumnezeului meu, dă Domnul de îi spulber şi pe ăştia de afară. Pe toţi, şi pe unul, şi pe celălalt (n.r: şi Real Madrid, şi Bayern Munchen), şi Dortmund, şi PSG, pe toţi”, a declarat Gigi Becali la palat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide