Connect with us

Alte Sporturi

Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!”

Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!

Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor

Gabi Balint şi Emeric Ienei / Facebook Gabi Balint

Gabi Balint, unul dintre cei care au marcat de la loviturile de departajare la Sevilla, a avut un mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor. Balint şi-a adus aminte de un interviu acordat după semifinala de vis cu Anderlecht.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sper să aducem cupa la Bucureşti„, a spus Gabi Balint în acel interviu. „Pele” s-a ţinut de cuvânt şi a contribuit decisiv la succesul istoric de la Sevilla. La 38 de ani, Balint a glumit pe seama premoniţiei pe care a avut-o.

Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor

„Sper să aducem cupa la Bucureşti”, aṣa încheiam interviul după semifinala cu Anderlecht de la Bucuresti.Am adus-o cu armata”, a postat Gabi Balint pe Facebook. Mesajul a însoţit o imagine cu un soldat care ţine Cupa Campionilor.

Cele mai citite

Marius Lăcătuș a fost cel care l-a convins pe Balint să bată penalty. Ambii erau extrem de tineri, ”Fiara” avea 22 de ani, în timp ce Balint avea 23 de ani.

”Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Balint la AS.ro LIVE

Căpitanul Stelei a încasat un cartonaș galben, în returul semifinalei cu Anderlecht (3-0), încă din minutul 5. Astfel, el a fost suspendat pentru finala de la Sevilla. Banderola a trecut pe brațul lui Ștefan Iovan.

Aș fi regretat faptul că nu am jucat finala dacă era singura și în cazul în care am fi pierdut. Dar faptul că am mai jucat o semifinală și încă o finală, asta a contat foarte mult. În viața unui sportiv e ceva special, mai ales că unii nu au ajuns nici acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Așa a fost să fie și bine că am reușit să câștigăm. Și le mulțumesc că datorită lor am reușit să mai joc două finale. Adică Supercupa Europei, Cupa Intercontinentală și apoi încă o finală de Cupa Campionilor Europeni.

Ar fi fost regretul mare dacă pierdeam. Era prima noastră finală și eram o echipă nouă în fotbalul european, formată numai din jucători români. Bucuria a fost foarte mare pentru că am reușit să facem această performanță în Spania și împotriva Barcelonei. E o mare performanță”, a spus Stoica, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide