Connect with us

Alte Sporturi

Florin Bratu a văzut situația de la Dinamo și a reacționat. Care este singura speranță a ”Câinilor”

  • admin

  • SuperLiga: PetrolulBotoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: RapidUniversitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Mai mult decât atât, ”Câinii roșii” au ajuns la trei meciuri fără victorie în campionat, ceea ce i-a nemulțumit pe suporteri. La finalul partidei cu FC Voluntari, scor 1-1, din etapa a șaptea, fanii le-au cerut explicații jucătorilor lui Zeljko Kopic.

Florin Bratu, verdict clar în privința lui Dinamo: ”Singura speranță este să ia șase puncte”

În acest context, Andrei Nicolescu, administratorul special al celor de la Dinamo, a transmis un mesaj pe rețelele sociale privind situația dificilă pe care o traversează echipa.

Pentru Dinamo urmează partidele cu ”U” Cluj și UTA Arad, care sunt decisive privind viitorul ”Câinilor roșii” în SuperLigă. Astfel, Florin Bratu a susținut că formația condusă de Kopic are nevoie de șase puncte în aceste partide.

De asemenea, fostul fotbalist al lui Dinamo a explicat ce îi lipsește echipei în acest moment.

”Eu nu sunt în interior acolo, dar vreau să vorbesc despre echipă. Nu este într-un joc bun, într-o energie bună care să ne arate că în următoarele meciuri Dinamo va putea câștiga.

Stăm tot timpul de la meci la meci să ne întrebăm: Oare o câștiga Dinamo? Nu are un joc cu atitudine. A avut așa pe momente. Ba 30 de minute, ba 10 minute. Nu văd furia aia, nervozitatea aia să câștige meci de meci.

Eu mai cred. Mai sunt două meciuri. Sper să câștige șase puncte. Singura speranță a lui Dinamo este să ia șase puncte. Eu mă gândesc la șase puncte.”, a spus Florin Bratu la Fotbal Club.

Mesajul lui Andrei Nicolescu privind situația de la Dinamo

Andrei Nicolescu a recunoscut public că Dinamo traversează un moment critic. Administratorul special al ”Câinilor” le-a transmis un mesaj de susținere fotbaliștilor lui Kopic.

”Suntem într-un moment critic. Un moment al adevărului pentru caracterele și identitatea noastră. În aceste ultime două etape, fie ne considerăm deja înfrânți si ne certăm între noi, aruncând vinovăția dintr-o parte într-alta, fie ne mobilizăm și luptăm până în ultima secundă pentru a ne salva.

Mai sunt două meciuri care se vor desfășura sub o presiune enormă. Îi rog pe toți cei care iubesc Dinamo să susțină echipa! Nu mai e timp sau loc de revolte, țapi ispășitori sau schimbări miraculoase.

Acum e nevoie de munca, de sacrificiu, de luciditate și de loialitate față de culori. La finalul campionatului, sigur ca ne vom analiza obiectiv erorile.

Însă, în aceste ultime etape, cat timp avem șanse matematice să rămânem în prima ligă, trebuie sa credem în ele. Marile victorii, ca și marile înfrângeri, pot fi decise de minute faste sau nefaste, avem excesiv de multe exemple recente.

În cele 180 de minute PLUS PRELUNGIRI care urmează trebuie să luptăm, cu mintea limpede, pentru Dinamo.”, a scris Andrei Nicolescu pe Facebook.

Clasament Play-Off

Clasamentul din play-out / Foto: captură Digi Sport

Etichete: dinamo , florin bratu , zeljko kopic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide