Connect with us

Alte Sporturi

FCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani!

Acum trebuie să îl apăr pe nașu, nu? Trebuie să îl apăr pe nașu! Dacă joc cu Craiova și cu CFR cu copiii, mai câștigă ei locul 2? Acum trebuie să joc pentru nașul. Nu e corect, trebuie să fie dreptate.

Trebuie să joci cu aceeași tărie. Nu pleacă nimeni în vacanță. Florinel acum trebuie să își apere mentorul. Pleacă la Marijana, se întoarce. Dacă tăticul lui e Hagi, atunci să joace!„, a declarat patronul FCSB-ului la digisport.ro.

Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă

După bucuria de pe teren şi din peluză, Darius Olaru a venit în faţa jurnaliştilor, dar a fost „întrerupt” de colegii săi. Ştefan Târnovanu, Adrian Şut şi Alex Băluţă au stat în faţa microfoanelor împreună şi s-au distrat.

Nici nu ştiu ce sentimente… Bucurie, am şi plâns. Nişte emoţii de nedescris. Mai mari emoţiile după meci, decât înainte de meci.

(n.r. – de când aştepţi acest moment?) De când am venit aici, de patru ani şi jumătate. Cred că l-am meritat până la urmă”, a spus Alex Băluţă, înainte ca Adrian Şut să îşi facă apariţia.

Adrian Şut: „E prima dată pentru mulţi dintre noi şi cred că merităm această bucurie”.

Chiar dacă FCSB a cucerit titlul, jucătorii lui Elias Charalambous nu au primit încă trofeul:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide