Connect with us

Alte Sporturi

Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion

Fanii lui PAOK au „aprins Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion

Sărbătoarea PAOK pe stadion

Sărbătoarea PAOK pe stadion

Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, imediat după victoria obţinută de jucătorii lui Răzvan Lucescu pe terenul marii rivale Aris. Este sărbătoare în jurul arenei Toumba, acolo unde s-au adunat peste 10.000 de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a învins-o în deplasare pe Aris, scor 2-1, şi a devenit matematic campioană. Meciul a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. S-a lăsat cu incidente la finalul partidei, iar Răzvan Lucescu a fost scos de pe teren cu ajutorul scutierilor. Scandalul a continuat pe culoarul spre vestiare.

Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu

Update: 23:00: Sărbătoarea s-a mutat pe stadionul lui PAOK, sunt aşteptaţi zeci de mii de fani. Mai jos, vezi festivitatea live video.

Cele mai citite

Update 01:00: Răzvan Lucescu primeşte medalia de campion. A trecut printre fanii lui PAOK, care l-au pupat şi îmbrăţişat.

Update 00:30: Jucătorii lui PAOK primesc medaliile de campioni.

Update 00:00: Imagini superbe de pe stadionul lui PAOK.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23:00: E nebunie pe stadionul lui PAOK, după câştigarea celui de-al patrulea titlu din istoria clubului.

Ştirea iniţială.

Imediat după fluierul final, ultraşii lui PAOK au aprins torţe şi au dat cu artificii. Este nebunie pe străzi.

Fanii cântă în jurul stadionului şi aşteaptă ca jucătorii şi Răzvan Lucescu să li se alăture.

Fanii au intrat şi pe stadion şi sunt pregătiţi pentru sărbătoarea de titlu. Se anunţă noapte albă!

Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului

Răzvan Lucescu a intrat definitiv în istoria lui PAOK, după câştigarea titlului. Antrenorul român în vârstă de 55 de ani a devenit campion în Grecia chiar pe terenul marei rivale din oraş. Aris – PAOK a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

PAOK era obligat să câştige în deplasarea cu Aris, în ultima etapă, pentru a fi matematic campioană. Thomas l-a dus în extaz pe Răzvan Lucescu după o jumătate de oră, dar Moron a înscris un gol fabulos cu care a restabilit egalitatea. Răspunsul oaspeţilor a venit în minutul 62. Taison a marcat cu un şut senzaţional şi i-a adus victoria lui PAOK.

Răzvan Lucescu s-a descătuşat la finalul meciului şi se anunţă sărbătoare la stadionul Toumba, acolo unde 10.000 de fani au urmărit confruntarea pe un ecran imens. Ei nu au avut voie să urmărească partida de pe terenul rivalilor de la Aris.

Încurajat din tribună de Mircea Lucescu şi de fiul său, Matei Lucescu, antrenorul lui PAOK a obţinut o performanţă extraordinară. Este primul antrenor, din istoria de 98 de ani a clubului, care câştigă două titluri cu alb-negrii. A scris astfel o pagină de istorie la Salonic.

Cu Lucescu Jr pe bancă, PAOK a mai devenit campioană în Grecia în 2019. PAOK a mai cucerit titlul de două ori, în 1976 şi 1985.

Clasamentul final din Grecia:

1. PAOK – 80 de puncte
2. AEK Atena – 78 de puncte
3. Panathinaikos – 74 de puncte
4. Olympiacos – 73 de puncte
5. Aris – 55 de puncte
6. Lamia – 35 de puncte

Răzvan Lucescu a fost numit „Mourinho al săracului”, în presa din Grecia, înaintea meciului Aris – PAOK. Jurnaliştii de la Gazzetta.gr au vorbit despre faptul că PAOK a avut cel mai mic buget dintre cele patru echipe care au luptat la titlu, în această campanie. Aceştia l-au comparat pe Lucescu cu „The Special One”.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide