Connect with us

Fotbal

Florinel Coman, tot mai aproape de Bundesliga: ”Jucător foarte activ, agil și bun din punct de vedere tehnic”, spun nemții

Florinel Coman se află la unul dintre cele mai bune sezoane din carieră, acesta fiind la egalitate cu colegul Darius Olaru în fruntea marcatorilor din prima ligă (ambii cu 14 goluri).

De jucătorul de atac al vicecampioanei României s-a interesat o echipă din Argentina, însă acesta a refuzat-o, iar pe fir au intrat în ultima perioadă gruparea din Bundesliga, VfB Stuttgart.

Fanii lui Stuttgart îl vor pe Florinel Coman

Despre posibilitatea unui transfer al lui Florinel Coman sub comanda lui Claus Vogt au vorbit inclusiv fanii lui Stuttgart, cei care i-au găsit multe calități.

”Coman este un jucător foarte activ, agil și bun din punct de vedere tehnic. E genul de extremă creia îi place să intre în interior din flancul stâng. Are un dribling bun în regim de viteză, un șut precis, creează adesea pericol la poarta adversă și are o tehnică bună inclusiv la loviturile libere. (…)

Coman ar fi concurent pe post cu Chris Fuhrich, însă ar putea fi trimis și în flancul drept, chiar dacă nu este la fel de eficient acolo. Întrebarea care se pune acum este dacă el ar însemna imediat o valoare adăugată pentru Bundesliga și dacă ar merita riscul financiar – cele 5 milioane de euro menționate.

Este un jucător cu potențial și încă nu a atins apogeul, având 25 de ani.

Accidentările care l-au scos din circuit și care ridicaseră anumite suspicuni privind probleme sale medicale s-au disipat. Nu a mai avut accidentări de aproape un an și jumătate și are 40-45 de meciuri pe sezon.

A scăzut și îngrijorarea privind posibilitatea de a fi doar un talent irosit la o vârstă fragedă.

Toate acestea puse laolaltă ne duc către o concluzie logică, aceea că este momentul optim pentru ca el să facă pasul într-un campionat de top și să scape de statutul de talent etern.

În funcție de buget, l-aș transfera pe Coman, care este evaluat la o sumă asememănătoare cu cea a lui Jamie Leweling (n.r – Jamie Leweling, extremă dreapta la Stuttgart). Coman cred că s-ar adapta destul de rapid, iar cu el și Fuhrich am avea un flanc stâng ofensiv foarte puternic”, au scris fanii lui fanii lui Stuttgart pe Brustring Forum, o pagină dedicată șvabilor.

Florinel Coman: ”Îmi place să mă uit acolo în campionat”

Întrebat despre o mutare în Bundesliga, șeptarul liderului nu a dorit să ofere un răspuns direct.

”Nu vreau să discut despre acest subiect cu transferul (n.r. la VFB Stuttgart)! Ție îți place să te uiți acolo?! Îmi place să mă uit acolo în campionat (n.r. Bundesliga), dar nu comentez transferul. M-am montat când mi-a venit oferta de 5 milioane”, a spus Florinel Coman după FCSB – Petrolul 1-0.


Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide