Connect with us

Alte Sporturi

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma

Valentin Mihăilă are 5 goluri şi 2 assist-uri în cele 29 de meciuri jucate pentru Parma în acest sezon de Serie B.

Catanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Victorie dramatică pentru gazde, ce a contribuit la promovarea lui Man şi Mihăilă în Serie A

Meciul Catanzaro – Venezia 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY. Gazdele au obţinut victoria în prelungirile partidei, cu un penalty transformat de Iemmello. Acesta a ratat mai întâi penalty-ul, dar lovitura de la 11 metri s-a repetat, iar Iemmello a marcat. El a fost şi cel care a marcat golul 2 al gazdelor, cu care Catanzaro a egalat-o pe Venezia.

Meciul a fost suspendat timp de 55 de minute după ce a început o ploaie torenţială! Partida a fost întreruptă în minutul 23 şi s-a reluat din acelaşi minut, după o pauză de aproape o oră, timp în care jucătorii s-au dus la vestiare.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide