Connect with us

Alte Sporturi

Decizie controversată de arbitraj la Sepsi – Rapid! Ce arată reluările la penalty-ul ratat de Rrahmani

  • Premier League: Tottenham – Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB – CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Kosovarul a făcut un nou meci sub așteptări, după ce în sezonul regulat a arătat o formă extraordinară. Golgheterul giuleștenilor putea regăsi drumul spre gol în minutul 53, dar a eșuat încă o dată. 

Albion Rrahmani a ratat penalty-ul, dar nu e clar dacă Roland Niczuly a rămas pe linie

Rrahmani și-a asumat responsabilitatea executării loviturii de pedepsă pe care Rapid a primit-o în urma unui henț. Atacantul a trimis puternic, dar pe centru, iar Roland Niczuly nu a fost păcălit. 

De pe reluările arătate pe transmisiunea live s-ar părea, totuși, că Niczuly avea ambele picioare în fața liniei porții în momentul în care Rrahmani a executat, caz în care penalty-ul ar trebui în mod normal repetat. Totuși, imaginile nu sunt concludente. 

În regulamentul IFAB se arată următoarele: “când mingea e lovită, portarul trebuie să aibă cel puțin partea unui picior pe linia porții, deasupra ei sau în spatele ei”

VIDEO cu penalty-ul ratat de Albion Rrahmani în meciul cu CFR Cluj: 

Etichete: penalty , arbitraj , roland niczuly , albion rrahmani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide