Connect with us

Alte Sporturi

De ce nu a mers Helmut Duckadam la sărbătoarea de 38 de ani organizată de CSA Steaua în cinstea câștigării Cupei Campionilor

Cu ocazia acestui eveniment, o parte din jucătorii care erau atunci în lot s-au strâns la Cercul Militar, acolo unde conducătorii CSA Steaua au ținut să organizeze un moment special.

Doi dintre pionii cheie de atunci, Helmut Duckadam și Gabi Balint nu s-au prezentat însă și au explicat motivele pentru care au ales această variantă.

Helmut Duckadam nu s-a prezentat la sărbătoarea Stelei

“Cu siguranță, unii colegi s-au supărat că nu am mers, dar bunicul meu avea o vorbă: te iert, dar nu pot să uit. Eu nu pot uita ce mi-a făcut mie clubul Armatei. În 38 de ani, nu am primit nici măcar un semn de la ei și am trecut prin perioade grele.

Să-mi fi oferit și mie un loc de muncă, cum am văzut că se poate oferi la foarte mulți care au activat de-a lungul timpul în cadrul CCA. Nu am avut niciodată această ofertă. Faptul că am fost aruncat la un moment dat ca o măsea stricată, la doar câteva luni de la finala de la Sevilla… pentru acest lucru nu îi pot ierta, nu pot merge să mă afișez.

În ’94 am fost nevoit să mă angajez, să apelez la cei de la Dinamo, la rivala istorică, pentru a mă angaja la Poliția de Frontieră. Am lucrat 7 ani la Poliția de Frontieră de la Nădlac! Eu sunt pensionar MAI în loc de pensionar MApN.

Cu siguranță aș fi acceptat scuzele. De iertat, am iertat, dar nu am cum să uit! Am trăit ani grei, am fost jucător-președinte la Vagonul Arad, am crescut câini și nu am primit un telefon. În tot angrenajul clubului nu puteam fi și eu o piesă acolo? Să fiu antrenori de portari, să trasez terenul, nu știu, orice. Dar nu mi s-a oferit nimic!”, a spus Duckadam, la Digi Sport.

Gabi Balint nu a mers nici el

Unul dintre marcatorii de la Sevilla, la loviturile de departajare, Gabi Balint a fost și el absent de la sărbătoare.

Fostul atacant a explicat motivul pentru care nu s-a dus la Cercul Militar, la evenimentul organizat de CSA Steaua.

“Am fost plecat de Paște, am petrecut cu familia și mai am multe probleme de rezolvat, nu puteam veni… Lasă, mai sunt 2 ani, facem 40 de ani de la triumf și atunci cu siguranță voi fi acolo”, a spus Balint.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide