Connect with us

Alte Sporturi

Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”

  • admin

  • SuperLiga: VoluntariFCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: BotoșaniDinamo, marți, 19:30, DGS 1

La 11 zile, pe 25 martie, digisport.ro a prezentat în exclusivitate stenogramele convorbirilor dintre Daniel Niculae și Liviu Ungurean, zis ”Bocciu`”, șeful galeriei clubului giuleștean. În dialogul lor este menționat și numele lui Sebastian Colțescu.

Daniel Niculae: ”Cu această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi peste o carieră frumoasă de 20 de ani!” 

În cazul lui Niculae, procurorii au suspectat că din poziția sa de la club ar fi fost de acord și i-ar fi susținut pe suporteri să cumpere și să introducă elemente pirotehnice pe stadioane. Oficialul grupării din Giulești a scăpat, cel puțin momentan, de probleme din moment ce anchetatorii nu au cerut nicio măsură asiguratorie.

La o lună după ce a fost dus la audieri, Daniel Niculae a rupt tăcerea. Președintele de la Rapid a transmis că nu a vorbit niciodată cu Sebastian Colțescu.

”În primul rând, vreau să vă mulțumesc celor de acolo și oamenilor de fotbal care m-au susținut în această perioadă. Nu a fost una ușoară. Cu această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi peste o carieră frumoasă de 20 de ani. Oamenii care mă cunosc știu ce am făcut bine și nicidecum să apar ca ultimul criminal. Au fost niște mizerii, au apărut fel de fel de teorii ale conspirației.

Totul s-a pornit după victoria cu FCSB, scor 4-0. Apoi s-au întâmplat și mai multe lucruri. E clar că datorită acestor lucruri nici evoluția echipei nu a fost una bună, dar nici rezultatele. Dar, nu ăsta a fost motivul principal pentru care nu suntem sus acolo.

Daniel Niculae: ”Jandarmeria a devenit foarte agresivă de un an de zile la adresa echipelor cu mulți suporteri!

Sunt alte teorii ale conspirației invocate: că sunt alegeri în acest an, că sunt jandarmi care vor să avanseze în carieră. Jandarmeria a devenit foarte agresivă de un an de zile la adresa echipelor cu mulți suporteri.

Vizavi de stenograme, în acestea a apărut numele lui Sebi Colțescu. Eu nu l-am sunat niciodată pe Sebi Colțescu, nu am numărul niciunui arbitru. Nu este corect ca doi oameni să se afle în inchisoare pentru atât de puțin. Legea este depășită, dar acest lucru nu ține de noi. Nu a existat niciun dialog cu Sebi Colțescu. Nu am vorbit în viața mea cu niciun arbitru!”, a declarat Daniel Niculae, la ”Liga Digi Sport”.

Dan Șucu a explicat cum a reacționat, după ce a aflat că Daniel Niculae a fost dus la audieri

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a dezvăluit, în direct, cum a trăit momentul în care Niculae a fost dus la audieri. Patronul giuleștenilor a fost sunat de avocat, care i-a transmis situația în care este implicat președintele clubului. 

”Rămâi perplex când te sună dimineață avocatul să-ți spună că Daniel Niculae e audiat într-o speță cu petarde, fumigene, torțe și așa mai departe. Parcă nu-mi trecea mie prin cap ideea de fumigene și Parchet. Au fost doi oameni care s-au dus acolo, l-au convocat într-un mod civilizat și are calitatea de suspect, în continuare.

Este perfect adevărat că existența fumigenelor este o ilegalitate. Orice lucru care este ilegal, trebuie corectat, fără dubii. Cred eu că atmosfera de la Rapid este mai plăcută decât pe alte stadioane, părerea mea, sunt și subiectiv.

În altă ordine de idei, când mă gândesc la Parchet, mă gândesc la lucruri penale. Dacă îl bag pe ăla în pușcărie, cu ăla care le vinde, ce mai facem? Dacă este vorba de torțe, fumigene, petarde, da, le văd un lucru absolut ilegal, da, ar trebui să înceteze, sunt primul care este afectat.

Toate amenzile de până acum au costat 400.000 de lei. Dacă vă uitați și la trailer-ul pentru prima ligă, este plin de torțe și fumigene.”, a declarat Dan Șucu, la ”Fotbal Club”.

Etichete: rapid , daniel niculae , dosar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide