Connect with us

Alte Sporturi

Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!”

„Mă bucur foarte mult pentru victorie, pentru echipă. Şi mă bucur şi în plan personal, că am marcat două goluri.

(n.r: despre al doilea gol, care a fost superb) A fost o fază instinctivă. Mi-a venit pe moment. Dar driblingul 1 la 1, pătrunderile le exersez mereu la antrenament. Am dat pe scurt, acolo am văzut spaţiu şi mă bucur că a intrat.

(n.r: Cât crezi că vei mai rămâne la Dinamo?) Sunt aici, sunt fericit să fiu aici. Încă jobul nu e terminat, mai avem un meci. De asta îmi pare rău că nu am dat mai multe goluri. M-am uitat în contract, dar nu despre asta vreau să vorbesc în seara asta.

Dacă voi fi aici sezonul viitor voi da tot ce pot. Deocamdată mă gândesc să joc la Dinamo şi, când va fi momentul să vină o echipă în străinătate, cred că oricine vrea asta.

(n.r.: despre şansele de a rămâne în Liga 1) 50%. Da, am obţinut un rezultat pozitiv, dar vom juca în deplasare, ştim că vor da totul. Vom merge foarte concentraţi”, a declarat Dennis Politic pentru digisport.ro, după Dinamo – Csikszereda 2-0.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide