Connect with us

Alte Sporturi

Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său

„Pe stadionul pe care un picior stâng magic al lui Gică Hagi i-a făcut pe fanii lui Real Madrid să se îndrăgostească de el, fiul său, Ianis, a părut să însufleţească cu sclipiri de calitate un duel controlat de campioană”, au notat jurnaliștii de la EFE.

Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător de la Alaves, din duelul cu trupa lui Carlo Ancelotti. Acesta a primit nota de 7,3, potrivit site-ului de specialitate sofascore.ro, după 71 de minute de joc.

Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid

Imediat după meci, Ianis Hagi a oferit şi un scurt interviu, direct de pe teren. Fiul „Regelui” a transmis că duelul de pe Santiago Bernabeu trebuie uitat imediat, date fiind proporţiile scorului, însă a transmis că sezonul, per total, a fost unul bun pentru Alaves.

„Trebuie să uităm cât se poate de repede această partidă. Ne-am îndeplinit obiectivul cu patru etape înainte de final, a fost un sezon bun, mai avem două meciuri”, a declarat Ianis Hagi, conform digisport.ro.

Evoluţia fiului „Regelui” a fost una extrem de solidă, dat fiind faptul şi că acesta nu a bifat prea multe minute, în ultima perioadă. Ianis Hagi a ameninţat poarta lui Courtois încă din minutul şapte, atunci când a şutat de la 60 de metri. Execuţia sa s-a scurs pe lângă poarta belgianului.

Ulterior, în minutul 37, Ianis Hagi s-a remarcat din nou, printr-o nouă ocazie irosită. Internaţionalul român a şutat de la marginea careului şi l-a „întins” serios pe Courtois, care a respins în corner.

Cea mai mare ocazie irosită de Ianis Hagi a fost în minutul 57, al partidei de pe Santiago Bernabeu. Internaţionalul român a preluat perfect şi a şutat de lângă Nacho, la colţul scurt al lui Courtois. Portarul a avut un reflex incredibil şi a respins şi de această dată balonul expediat de fiul „Regelui”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide