Connect with us

Alte Sporturi

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter! „Au fost şase ani fantastici, am dat totul”

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter. Din păcate pentru antrenorul de 43 de ani, decizia a venit după un eşec care a dus la un sezon fără trofee pentru echipa U19 a campioanei Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a terminat sezonul regulat pe primul loc în campionatul primavera, Inter a fost eliminată în semifinalele play-off-ului de Sassuolo, după un 1-3, pe Viola Park. Românul a anunţat apoi sfârşitul unei ere.

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter

„Sfârşitul unui ciclu? Am început cu U14 şi 10 dintre ei sunt încă aici. Aş putea spune că da, călătoria mea cu echipele de juniori ale lui Inter să opreşte aici. Vreau să le mulţumesc tuturor, celor care mi-au dat şansa să fac asta, grupurilor fantastice din 2003, 2004 şi 2005.

Mergem mai departe. Ce urmează? Nu ştiu încă. Voi avea nevoie de câteva zile de odihnă. Au fost şase ani fantastici, am dat totul, cu inima şi cu cunoştinţele mele. Am învăţat atât de multe lucruri de la aceşti băieţi”, a spus Chivu, citat de fcinter1908.it.

Cristi Chivu a urmat sfatul lui Mircea Lucescu

Cu o lună în urmă, Mircea Lucescu anunţa că a vorbit cu Cristi Chivu, pe care l-a sfătuit să renunţe la echipele de juniori şi să facă pasul spre seniori. Fostul fundaş al naţionalei României a fost ofertat de Dan Şucu la Rapid. Mai mult, Cristi Chivu ar fi fostşi pe lista scurtă a lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide