Connect with us

Alte Sporturi

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma!

Valentin Mihăilă şi Dennis Man, în timpul unui meci / Profimedia

Iată ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Elevii lui Fabio Pecchia au avut din nou o prestație bună în tricoul echipei deja promovate în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Parma și Cremonese a fost în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY. Valentin Mihăilă a marcat din pasa lui Man în cadrul acestui duel.

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma!

După meci, specialiștii de la sofascore.ro au publicat notele primte de jucătorii celor două echipe. Valentin Mihăilă a primit nota 7, datorită faptului că a restabilit egalitatea în meciul încheiat cu scorul de 1-1. De cealaltă parte, Dennis Man a fost notat cu 7,8.

Cele mai citite

De asemenea, și jurnaliștii de la ParmaLive au fost impresionați de prestația românilor. Despre Mihăilă, aceștia au notat următoarele cuvinte:

„Jocul său a început cu un gol anulat după ce a rămas față în față cu portarul advers. Nu a fost descurajat, a alergat mult și s-a sacrificat pentru echipă. În final, efortul său a fost răsplătit, mai întâi cu execuția care a dus la restabilirea egalității și, câteva minute mai târziu, a fost din nou decisiv contribuind la eliminarea unui adversar”, au scris italienii.

De asemenea, aceștia au vorbit și despre Dennis Man și l-au lăudat pentru faza la care i-a pasat decisiv lui Valentin Mihăilă.

”Din nou, așa cum s-a întâmplat des în acest sezon, Man a rezolvat meciul cu sclipirile sale. A început să dribleze, trece de doi adversari și pasează pentru Mihăilă, apoi merge să sărbătorească alături de compatriotul său în fața Peluzei”, au mai notat jurnaliștii.

Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă

După promovarea în Serie A, Dennis Man a dezvăluit că Valentin Mihăilă este ca și fratele său mai mic și că are o relație excelentă cu coechipierul său de la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, acesta a vorbit și despre colegii de la națională. Este nerăbdător să fie joace la EURO 2024.

„Cred că în acest moment pot să fac, în Serie A, mai mult decât am făcut atunci când am venit la Parma.

(Ce relație frumoasă ai cu Valentin Mihăilă?) Este fratele meu mai mic de la Parma. Suntem ca niște frați (n.r. și la națională). Vorbim în fiecare zi, suntem mereu împreună!

Așteptam acest moment de multă vreme și suntem fericiți că ne-am atins obiectivul de a promova în prima ligă. Sezonul meu putea fi unul mai bun, dar important este că Parma a promovat în Serie A. Sunt fericit că am ajutat echipa. Jucăm deja de doi ani și jumătate împreună și s-a văzut că ne cunoaștem foarte bine. Am muncit în fiecare zi, iar rezultatele s-au văzut”, a spus Dennis Man, la 12 TV Parma.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide