Connect with us

Alte Sporturi

Căpitanul Petrolului, în lacrimi după victoria cu Oțelul. Nici nu s-a bucurat la golul decisiv: “Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”

Valentin Țicu a marcat golul prin care Petrolul nu doar că s-a impus în fața Oțelului, dar și-a asigurat și salvarea matematică de la retrogradare.

Totuși, fotbalistul nu a fost nicidecum în culmea fericirii, dimpotrivă, a apărut dezamăgit la interviurile de după jocul de pe Ilie Oană.

Țicu, în lacrimi după reacția fanilor

Țicu a precizat și care au fost motivele pentru care nu a dat frâu liber bucuriei într-un moment fericit pentru el și coechipierii săi.

“Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat cu suporterii. Nu știu de ce Gicu nu s-a bucurat. Cred că era încărcat. Nu m-am bucurat pentru că etapa trecută am fost scuipat de suporteri și n-am vrut să mă bucur.

Mi-a venit să plâng după meci. Mi-a fost greu și mie și familiei mele. Am fost făcut slab și mort! Toată lumea muncește de la conducere la jucători. Atât s-a putut în acest sezon. Nu am putut să facem mai mult”, a fost declarația lui Țicu de la finalul meciului jucat duminică.

Salvarea, echivalentă cu un trofeu câștigat

Grozav a contribuit și el la victoria care a risipit emoțiile pentru ploieșteni în privința menținerii pe prima scenă. Astfel, meciul din ultima etapă a play-out-ului contra celor de la Poli Iași este unul fără mare miză pentru oamenii lui Laszlo Balint.

“Sunt foarte fericit că după mult timp suntem mai liniștiți, vreau să felicit întregul staff, am dat dovadă de caracter, e ca și cum am câștigat un trofeu, a fost un an greu cu multe probleme.

Suntem fericiți, trebuie să tratăm la fel de serios și meciul de la Iași să nu mergem în vacanță acolo. Au fost grele ultimele săptămâni pentru că nu făceam puncte, clasamentul s-a strâns foarte mult.

Suntem ușor mai eliberați de presiune și la ultimul meci sper să jucăm mai mult fotbal”, au fost și cuvintele atacantului Petrolului.

Obiectiv îndeplinit pentru Laszlo Balint

Venit la echipă pe parcursul play-out-ului după îndepărtarea lui Florin Stângă, Laszlo Balint are toate motivele să fie satisfăcut după ce Petrolul se va afla la startul Superligii și în sezonul 2024-2025.

“Eu mă bucur pentru băieți, presiunea a fost greu de dus, poate că alți jucători s-ar fi dat la o parte să nu evolueze. Dar ei vor să dea totul pentru echipă, pentru club. Astăzi au lăsat și ultimul strop de energie în fața unui adversar incomod. Meritele băieților sunt cu atât mai mari”, a fost și mesajul transmis de Laszlo Balint.


[embedded content]

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide