Connect with us

Alte Sporturi

Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe „Insula Miliardarilor”, a apărut pe stradă fără sutien!

„Am mâncat mult şi mă îngrăşaşem”

Când am fost în Canare chiar am mâncat mult și mă îngrășasem așa la mâini, la picioare. De când am revenit în țară am avut vreo două zile în care am mâncat super puțin, adică aseară am mâncat o salată, doar o salată, iar astăzi nu am mâncat nimic. Nu mai fac rău când îmi este foame. M-am obișnuit.

Eu pot să mă motivez. Dacă știu că am treabă, am de filmat sau ceva, vreo 3-4 zile nu mănânc. Țin fasting și mănânc foarte puțin. Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta, dar ca să dau surplusul ăla, supun corpul la un stres mai mare și apoi treptat încep și introduc așa o masă, două. Dar tot țin fasting, adică fastingul este lege la mine. Lege”, mărturisea Alexandra Stan pentru sursa citată.

Alexandra Stan suferă de o boală incurabilă

Alexandra Stan suferă de o boală incurabilă. Artista a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto autoimună.

Alexandra Stan a vorbit despre dieta pe care o ţine pentru ca lucrurile să fie sub control. Totodată, ea trebuie să urmeze un tratament.

Aveam 10 kilograme în plus atunci când m-am întors din America. Mă îmbolnăvisem de glandă și eram dereglată total. Eu am tiroidită Hashimoto autoimună, dar reușesc s-o țin în frâu în ultima vreme.

Nu consum gluten, lactate, zahăr, soia, alcool, mai deloc. Cafeaua la fel, mai puțin, doar una de dimineața, înainte beam 3-4 cafele pe zi. Eu cred totuși că medicamentul e baza. E foarte riscant să te bazezi doar pe alimentație.

Iau Euthyrox de 50 mg, atât am luat de la început, nu-l înterup că nu vreau să risc”, declara Alexandra Stan pentru click.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide