Connect with us

Alte Sporturi

Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie”

Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie

Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie

Profimedia

Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie, după ce l-a învins la decizie pe Jaime Munguia. Pentru Canelo, aceasta a fost victoria cu numărul 61 de profesionişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pugilistul Saul „Canelo” Alvarez şi-a păstrat, sâmbătă, titlul unificat la categoria supermijlocie, învingându-l la puncte pe compatriotul său mexican Jaime Munguia.

Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie

„Canelo”, în vârstă de 33 de ani, i-a provocat tânărului său adversar (27 de ani) prima înfrângere în 44 de meciuri, prin decizia unanimă a arbitrilor, scrie news.ro.

Cele mai citite

Alvarez a înregistrat astfel a 61-a victorie din lunga sa carieră, începută în 2005, cu două remize şi două înfrângeri.

Nu m-am grăbit, am experienţă. Jaime este un mare luptător, puternic, inteligent, dar am ştiut să nu mă grăbesc, am avut cele douăsprezece runde pentru a câştiga acest meci şi am boxat foarte bine„, a comentat campionul care rămâne stăpânul incontestabil al supermijlocie, unde deţine toate cele patru centuri din noiembrie 2021.

Nu cred că sunt cel mai bun pugilist din istorie, dar sunt cel mai bun în acest moment, asta e sigur„, a adăugat el.

Arena T-Mobile din Las Vegas, împodobită în culorile mexicane, a fost împărţită între cei doi campioni pentru acest meci, care a avut loc în ajunul zilei de „Cinco de Mayo” (5 mai), o sărbătoare importantă pentru comunitatea mexicană din Statele Unite, care celebrează victoria armatei mexicane asupra armatei franceze la 5 mai 1862.

Canelo Alvarez, scandal cu Messi în timpul Mondialului din Qatar

Lionel Messi a fost ameninţat cu bătaia de Canelo Alvarez, după imaginile apărute pe internet cu bucuria jucătorilor Argentinei, în vestiar, după victoria cu 2-0 asupra Mexicului.

Reclamă 4 / 0/3

În timp ce sărbătorea alături de colegi, Messi a fost surprins călcând cu piciorul pe tricoul jucătorului mexican cu care a făcut schimbul la finalul partidei. „Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, a fost mesajul multiplului campion de box. Ulterior, Canelo şi-a cerut scuze faţă de Messi.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide