Connect with us

Alte Sporturi

Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)

Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)

Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash (1-11 mai, AntenaPLAY)

Bernadette Szocs, în timpul unui meci – Profimedia Images

Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă ale lumii la Saudi Smash 2024, unul dintre cele mai mari turnee, ce va fi transmis LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în perioada 1-11 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a atins optimile la Cupa Mondială de tenis de masă de la Macao, Szocs va fi din nou alături de numele uriaşe din China. Bernie e acum pe locul 9 mondial, iar la Saudi Smash vor fi prezente toate jucătoarele din Top 10.

Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024

Sun Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi, Chen Meng, Chen Xingtong, Hina Hayata, Shin Yubin, Mima Ito, Bernadette Szocs sau Adriana Ruiz sunt jucătoarele aşteptate să strălucească, în perioada 1-11 mai, exclusiv în AntenaPLAY.

Cele mai citite

Turneul de tenis de masă Saudi Smash are o miză uriaşă pentru jucătoare. Atingerea unui sfert de finală e recompensată cu 350 de puncte, accederea în semifinale aduce 700 de puncte, finalista va fi recompensată cu 1400 de puncte, iar câştigătoarea trofeului va primi 2000 de puncte.

Partea financiară este şi ea importantă. Câştigătoarea va încasa 65.000 de dolari, finalista va primi un cec de 33.000 de dolari, semifinalistele vor fi recompensate cu 20.000 de dolari, iar sfertfinalistele vor primi 17.000 de dolari. Premiile totale sunt de două milioane de dolari.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide