Connect with us

Alte Sporturi

Barcelona a câştigat Liga Campionilor la handbal, după o finală colosală cu Aalborg

Barcelona a câştigat Liga Campionilor la handbal, după o finală colosală cu Aalborg. Handbaliştii de la FC Barcelona au câştigat, duminică, al 12-lea trofeu Liga Campionilor din istoria clubului, după finala cu danezii de la Aalborg Handbold.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Barcelona s-a impus cu scorul de 31-30 (15-15). Tot duminică, în finala germană pentru bronz, SC Magdeburg – THW Kiel, scor 28-32 (14-23).

Barcelona a câştigat Liga Campionilor la handbal, după o finală colosală cu Aalborg

În semifinale, disputate sâmbătă, Aalborg Handbold s-a impus cu scorul de 28-26, în faţa deţinătoarei trofeului, SC Magdeburg, iar FC Barcelona a dispus de THW Kiel, scor 30-18.

În 2023, trofeul a revenit germanilor de la SC Magdeburg, care au dispus în finală de Vive Kielce, cu 30-29, scrie news.ro.

În istoria competiţiei, FC Barcelona are cele mai multe trofee câştigate – 12 cu cel din 2024, într-un top continental în care punctează şi Steaua Bucureşti (2 trofee – 1968, 1977) şi Dinamo Bucureşti (1 – 1965).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide