Connect with us

Alte Sporturi

Are un salariu de 600 de euro pe lună, dar a spus ”Nu” după ce a primit o ofertă care ar fi îmbogățit-o instant!

  • Liga 2: Corvinul – Csikszereda, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Champions League: Real Madrid – Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Considerată ”cea mai frumoasă atletă din lume”, Alica Schmidt are un salariu mic, comparativ cu performanțele sale, la clubul la care este legitimată, 600 de euro pe lună, după cum scrie The Sun.

Galerie Foto

Alica Schmidt a refuzat o ofertă uriașă

Sportiva din Germania câștigă, însă, foarte bine din campaniile publicitare de pe rețelele sociale, unde, doar pe Instagram, are peste 5 milioane de urmăritori.

Nu ține, însă, cont doar de bani când alege companiile cărora le face publicitate. Alica Schmidt a dezvăluit că tocmai a refuzat o ofertă care i-ar fi adus o sumă de ordinul sutelor de mii de euro, ”de șase cifre”.

Acum două luni, am refuzat o ofertă de la un brand cunoscut. Nu eram sigură că e o idee bună, nu mă simțeam confortabil să fac campania.

Oferta era cu o sumă de șase cifre. Trebuie să recunosc că nu e ușor pentru mulți dintre atleții germani să-și asigure traiul din sport. Sigur, câștigi bani la competiții, însă nu toate oferă premii.

Alica Schmidt: ”N-aș putea să mă întrețin din sumele primite la competiții”

Să fiu sinceră, n-aș putea mă întrețin din sumele primite la competiții, mai ales că mai sunt și costurile pentru deplasări, pentru hotel, care nu sunt întotdeauna plătite de organizatori.

Mulți dintre noi fac și școală în același timp, pentru a ajunge să ai o sursă de venit. Unii chiar au și alte locuri de muncă”, a declarat Alica Schmidt, potrivit sursei citate.

Etichete: alica schmidt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide