Connect with us

Alte Sporturi

Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!”

Edi Iordănescu și Anghel Iordănescu l-au vizitat pe Carlo Ancelotti

În luna martie, Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti la Madrid. Selecţionerul l-a avut alături şi pe tatăl lui, Anghel Iordănescu, şi a transmis un mesaj superb, la fotografia postată cu cei doi.

România s-a duelat cu Columbia, în cel mai tare amical înainte de EURO 2024. Partida s-a desfăşurat la Madrid, pe stadionul Wanda Metropolitano, şi a fost live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu a profitat de ocazie şi l-a vizitat din nou pe Carlo Ancelotti, managerul celor de la Real Madrid. De data aceasta, selecţionerul a mers la baza „galacticilor” însoţit de tatăl său, Anghel Iordănescu.

Cei doi au profitat de faptul că duelul dintre Columbia şi România s-a disputat la Madrid, şi astfel au mers în „casa” lui Real Madrid.

Edi Iordănescu a postat o fotografie cu Carlo Ancelotti şi cu tatăl său, Anghel Iordănescu, şi a transmis un mesaj superb. Selecţionerul s-a declarat recunoscător pentru faptul că are şansa să stea alături de doi „titani” ai fotbalului.

Mândru şi recunoscător, alături de doi titani ai acestei profesii, cărora le datorez totul! Fiecare secundă cu ei, o lecţie nepreţuită despre fotbal şi viaţă”, a transmis Edi Iordănescu, pe contul său oficial de Facebook.

Nu a fost pentru prima dată când Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti. Selecţionerul a fost la baza lui Real Madrid şi în toamna lui 2022, perioadă în care România era concentrată pe meciurile din grupa de Liga Naţiunilor.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide