Connect with us

Alte Sporturi

Adevărul s-a aflat abia acum. Cum s-a produs separarea dintre Mihai Neșu și fosta sa soție: ”Vreau să știe lumea!”

Deși s-a zvonit că Laura Gherman a fost cea care a ales să plece de lângă el într-un moment extrem de complicat al vieții, acum orădeanul răstoarnă totul cu ultimele sale dezvăluiri.

Și susține că el a fost cel care a încurajat-o să facă un asemenea pas în contextul în care cel poreclit “Bichonul” a realizat că starea sa de sănătate nu se va ameliora prea curând.

Neșu, dezvăluiri la 13 ani de la accidentul cumplit

Accidentat grav în mai 2011, Mihai Neșu a convenit cu fosta sa parteneră să se despartă pe cale amiabilă.

Foto 1/10

Iar faptul că cei doi nu mai formează un cuplu a putut fi observat în februarie 2012, atunci când fostul jucător de la FCSB a venit la un eveniment neînsoțit, lucru care nu se mai întâmplase până atunci.

Căsătoriți din 2006, cei doi au ales drumuri separate după un moment care i-a marcat viața definitiv fundașului stânga.

”De fapt, realitatea este că eu am hotărât să divorțez de ea pe caz de boală. A fost decizia mea. Oamenii au blamat-o foarte mult, pentru că oamenii nu pot înțelege (…)

GALERIE FOTO | ”Ei nu i-a plăcut să apară la televizor”

Foto 6/10

Mi-am dat seama că a fost un șoc foarte mare și pentru ea (…) Ei nu i-a plăcut niciodată să apară la televizor și majoritatea lucrurilor au fost exagerate. A fost alături de mine și la spital.

Vreau să știe lumea că nu s-a întâmplat așa cum s-a scris”, a fost mărturisirea recentă a lui Mihai Neșu, la Antena Stars.

Cariera fotbalistică, prioritară pentru Neșu

Până la 28 de ani, atunci când a fost forțat să agațe ghetele în cui, Neșu a încercat să facă pași importanți în carieră. În 2008 ajunsese în Olanda, la FC Utrecht, locul unde avea să trăiască cea mai mare cumpănă a vieții sale.

Neșu are 8 selecții pentru naționala României

”Înainte era un Mihai cum era el, dornic de carieră, să fie un fotbalist cât mai bun să aibă o viață frumoasă. Am o echipă foarte mare și oameni foarte mulți în jurul meu (…)

Sora mea are grijă de mine acasă, directoarea fundației, asistentul meu personal, asistentele mele care au fost zece ani alături de mine.

Ele sunt persoanele pe care le văd zilnic, ei sunt familia mea, dar foarte multă lume este alături de mine și le sunt recunoscător”, a declarat Mihai Neșu.


[embedded content]

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide