Connect with us

Alte Sporturi

Aalborg – Barcelona, finala Ligii Campionilor la handbal masculin! Deţinătoarea trofeului, învinsă în semifinale

Aalborg – Barcelona este finala Ligii Campionilor la handbal masculin. Sâmbătă au avut loc cele două semifinale ale Final Four-ului Ligii Campionilor la handbal masculin, la Koln.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aalborg s-a impus în prima semifinală, atunci când a învins-o pe Magdeburg, campioana en-titre, la capătul unui meci extrem de echilibrat, în timp ce Barcelona a avut o misiune mult mai uşoară cu THW Kiel.

Aalborg – Barcelona, finala Ligii Campionilor la handbal masculin! Deţinătoarea trofeului, învinsă în semifinale

Echipele de handbal masculin Aalborg Handold şi FC Barcelona vor disputa finala Ligii Campionilor, după ce au eliminat sâmbătă, în semifinale, formaţiile SC Magdeburg, respectiv THW Kiel, la Turneul F4 de la Koln, potrivit news.ro.

În prima semifinală a zilei, Aalborg Handbold s-a impus cu scorul de 28-26, în faţa deţinătoarei trofeului, SC Magdeburg, iar în cea de-a doua, FC Barcelona a dispus de THW Kiel, scor 30-18.

Duminică, învinsele SC Magdeburg şi THW Kiel vor juca pentru medalia de bronz în deschiderea finalei pentru trofeu, în care vor lupta Aalborg Handbold şi FC Barcelona.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide