Connect with us

Alte Sporturi

Inedit! Familia îl ”forțează” pe fotbalist să plece de la Real Madrid

  • SuperLiga: Poli Iași – Gloria Buzău, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi – Dinamo, sâmbătă, 22:00, DGS 1

În ultimii 10 ani, ”Galacticii” au reușit performanța extraordinară de a câștiga nu mai puțin de șase trofee Champions League, motiv pentru care foarte mulți jucători își doresc să îmbrace tricoul reginei Europei.

Cel mai recent succes a fost obținut în acest an, după o finală cu Borussia Dortmund disputată pe Wembley, scor 2-0, în care Dani Carvajal și Vinicius Junior au marcat.

Nico Paz, ”forțat” de familie să plece de la Real Madrid

Totuși, există și situații în care fotbaliștii doresc să plece din capitala Spaniei pentru a prinde mai multe minute și a-și ridica nivelul. Unul dintre aceștia este Nico Paz (19 ani), jucător care a fost promovat în sezonul trecut la prima echipă a ”Galacticilor”, unde a prins 128 de minute în opt meciuri.

Nico Paz a fost promovat într-o perioadă în care ”Galacticii” aveau foarte mulți accidentați, iar imediat după ce jucătorii importanți s-au refăcut, acesta s-a trezit înapoi la echipa a doua.

De aceea, conform spaniolilor de la As, familia lui Nico Paz insistă ca acesta să plece de la Real Madrid și să semneze cu Leganes, echipă care a obținut promovarea în La Liga.

Săptămâna trecută a avut loc o întâlnire între reprezentanții lui Nico Paz și conducerea lui Leganes, dar argentinianul nu reprezintă în momentul de față o prioritate pentru echipa nou-promovată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

  • 10 milioane de euro este cota de piață a lui Nico Paz, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Nico Paz: ”Acesta este un vis. Îmi pierd mințile”

“Acesta este un vis! Nu știam ce fac, am lovit mingea și a intrat în poartă, îmi pierd mințile”, au fost cuvintele lui Paz, la finalul meciului Real Madrid – Napoli, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano. 

De asemenea, jucătorul argentinian a spus că, în opinia sa, academia de juniori a celor de la Real Madrid se înscrie în rândul celor mai bune din fotbalul mondial. 

“Academia Real Madrid este una dintre cele mai bune din lume, dacă nu chiar cea mai bună. Sunt foarte, foarte mândru”, a mai spus Paz. 

Etichete: real madrid , nico paz


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide