Connect with us

Alte Sporturi

Remarcatul lui Kopic, după ce Dinamo a învins-o fără drept de apel pe Petrolul: ”Are ceva special!”

  • SuperLiga: Gloria Buzău – Sepsi, luni, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Oțelul – Farul, luni, 22:00, DGS 1

Abdallah, Cîrjan, Selmani și Politic (din penalty) au fost cei care au înscris golurile ”Câinilor” care au consemnat o victorie clară, în timp ce pentru ploieșteni a marcat Valentin Țicu.

În urma acestui rezultat, formația lui Zeljko Kopic a adunat trei puncte, întrucât a pierdut în prima etapă contra celor de la CFR Cluj, scor 2-3.

Zeljko Kopic, după Dinamo – Petrolul Ploiești: ”Am văzut că are ceva special (n.r.-Cîrjan)”

Zeljko Kopic a fost prezent la flash-interviu, iar antrenorul croat a oferit primele reacții după victoria convingătoare a formației sale. Acesta s-a declarat extrem de mulțumit de prestația jucătorilor săi, însă este conștient că echipa mai are lucruri de îmbunătățit.

Mai mult, antrenorul croat a avut cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Cîrjan, cel care a recidivat și în partida cu Petrolul, după ce a înscris și în prima etapă contra celor de la CFR Cluj.

”Bineînțeles că mai avem lucruri de îmbunătățit, dar am văzut lucruri pozitive în această seară. Cred că am meritat să câștigăm la trei goluri diferență.

Trebuie să rămânem pe aceeași strategie. Această perioadă de tranziție este foarte importantă pentru Dinamo.

Ar fi perfect să avem mereu eficiență 100%, dar nu o să fie mereu așa. Trebuie să fim și mai puternici la mijloc, să fim și mai puternici în dueluri.

Nu e vorba doar să înțeleagă ce le spun, contează și momentul în care vorbim. În sezonul trecut era o presiune foarte mare, dar acum e o energie diferită, aceea de a produce un fotbal bun.

Anul trecut l-am avut pe Pavicic care a fost excelent, iar acum îl avem pe Cîrjan. Am văzut că are ceva special, ceva nu e găsești la orice jucător. Mai sunt multe lucruri de îmbunătățit, dar a înscris goluri frumoase și cred că o să joace și mai bine.

Selmani a venit în iarnă și n-a fost într-o formă fizică bună, toată lumea a putut vedea asta. A muncit mult, iar acum traversează o formă mai bună, aleargă mult și ne permite să fim compacți, sunt mulțumit de el”, a declarat Zeljko Kopic la flash-interviu.

Etichete: dinamo , zeljko kopic , dinamo – petrolul ploiesti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide