Connect with us

Alte Sporturi

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon!

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon! Iubita grecului Stefanos Tsitsipas a câştigat dramatic duelul cu Daria Kasatkina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Americanca Madison Keys, numărul 13 mondial, a învins-o vineri în două seturi, 6-4, 6-3 pe ucraineanca Marta Kostiuk, clasată cu şase poziţii mai jos în ierarhia tenisului feminin, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, unde o va întâlni pe italianca Jasmine Paolini.

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon!

Madison Keys, în vârstă de 29 de ani, nu a trecut niciodată de sferturi de finală la Wimbledon. Ea a atins această fază în 2015 şi 2023. Americanca a fost finalistă la US Open (2017) şi semifinalistă la Australian Open (2015, 2022) şi Roland Garros (2018), relatează agerpres.ro.

Adversara lui Keys în optimi la Wimbledon, Jasmine Paolini, numărul 7 mondial, a învins-o vineri pe canadianca de origine română Bianca Andreescu, locul 176 mondial, în două seturi, 7-6 (7/4), 6-1.

Paolini, finalistă recent la Roland Garros, nu mai câştigase până în acest an niciun meci la Wimbledon, notează agenţia ANSA. Italianca în vârstă de 28 de ani, a cărei mamă are origini poloneze, daneze şi ghaneze, s-a impus în duelul cu Bianca Andreescu, campioana din 2019 de la US Open, care a fost la un moment dat locul 4 WTA.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide