Connect with us

Alte Sporturi

Au început negocierile pentru Joyskim Dawa! Prima echipă din Premier League care i-a sunat impresarul

  • admin

  • Handbal: PSG – Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj – Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Formații precum Fulham, Leicester, Everton, Burnley și Leeds United sunt interesate de serviciile sale, iar una dintre ele a făcut deja prima mișcare în acest sens. 

Fulham, prima echipă care a început discuțiile pentru transferul lui Joyskim Dawa de la FCSB

Potrivit presei britanice, Fulham a început deja primele tratative pentru posibilul transfer al camerunezului de 1,94 metri. 

Echipa aflată pe locul 8 în Premier League vrea să continue forma bună și după pauza de iarnă și pregătește mai multe mutări, iar reprezentanții săi au luat deja legătura cu impresarul lui Dawa. 

Important de menționat este că, indiferent de echipă, discuțiile se vor purta doar cu anturajul lui Dawa. Gigi Becali a spus cât se poate de clar că oricine îl vrea trebuie să îi achite clauza de 4 milioane de euro.

Citește și: 

Soția lui Dawa vrea ca fundașul camerunez să meargă la o echipă mai bună decât FCSB: ”Trebuie să-și crească nivelul”

Galerie Foto

În vară, soția fotbalistului, Sofya Dawa, a recunoscut că își dorește un transfer în străinătate.

Crezi că Dawa e un copil și nu știe ce e mai bine pentru el? E de 2 ani la FCSB, a stat un an și la Botoșani. Dawa este internațional, trebuie să-și crească nivelul. E vreo problemă că-mi doresc ce e mai bun pentru soțul meu și familia mea?

Chiar și Mbappe a plecat de la PSG la Real. PSG nu e o echipă bună? Normal că e, dar Mbappe a plecat. Ce jucător stă 10 ani la același club? Vreau ca soțul meu să ajungă la cel mai înalt nivel. Îmi doresc ceva mai bun pentru el. Așa trebuie să gândească orice soție.

Nu am intenții rele, dar e normal și logic. Și dacă vrei să-ți spun că nu mă simt ca acasă în București, e logic. Nu sunt româncă, nu căutați probleme în lucruri normale. Să fii soția unui fotbalist e un job full-time. Oamenii vorbesc fără să știe cum e să schimbi locuințele, țările și tot.

Nimeni n-ar trebui să judece. Dawa nu este sub papucul meu. E un bărbat care-și manageriază perfect cariera. Nimeni n-ar trebui să-l facă de râs pentru că își dorește ce e mai bun pentru familia sa”, a transmis Sofya Dawa, pentru digisport.ro.

Etichete: gigi becali , fulham , transferuri fcsb , joyskim dawa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide