Connect with us

Alte Sporturi

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

Gigi Becali, reacție categorică după ce Daniel Pancu și-a ieșit din minți și a fost eliminat

Daniel Pancu nu s-a putut abține, în meciul decisiv al României U21 pentru calificarea la EURO 2025. Selecționerul a sărit la arbitru, la o fază petrecută în minutul 27.

Pancu a văzut direct cartonașul roșu și riscă o suspendare uriașă, după scandalul monstru care a avut loc pe teren. România U21 ar putea evolua fără selecționer pe bancă, la meciurile de la Campionatul European de anul viitor.

După cele petrecute în meciul României U21, Gigi Becali a reacționat și el. Acesta a subliniat că Daniel Pancu a comis o greșeală uriașă, care îi va afecta cu siguranță cariera.

„Ce crezi, că ești în România? Nu știu, nu mă bag, e prea băiat bun Pancu, nu vrea să-l critic, chiar dacă a greșit extraordinar de mult. Așa ceva nu ai voie să faci în viața ta. Lasă că nu stă pe bancă, rămâne pată toată viața lui”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Daniel Pancu a intrat în teren, după ce Louis Munteanu a fost faultat extrem de dur de Jaquez. Arbitrul nu a luat imediat o decizie, după fault, și asta l-a scos din sărite pe selecționer. Ulterior, Elveția U21 a rămas în inferioritate numerică, fiind eliminat jucătorul care l-a faultat pe atacantul român.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide