Connect with us

Alte Sporturi

”Am crezut că Louis a murit!”. Daniel Pancu a spus de ce a intrat pe teren la România U21 – Elveția U21

  • admin

  • Media: Liga Digi Sport, miercuri, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal European, miercuri, 17:30, DGS 1

Pentru România U21 va fi a patra prezență consecutivă la EURO, după cele din 2019, 2021 și 2023.

Galerie Foto

Daniel Pancu, despre ieșirea nervoasă din timpul meciului cu Elveșia U21: ”Am văzut că a primit o talpă cu crampoane direct în gât”

Daniel Pancu a văzut meciul cu Elveția U21 de pe margine doar 28 de minute. Acesta a fost eliminat, după ce a intrat pe teren spre arbitru, pentru a-i reclama un fault de cartonaș roșu la duelul dintre Jaquez și Louis Munteanu.

La conferința de presă de la finalul meciului, Daniel Pancu a spus cum a trăit acel moment de pe margine, care l-a făcut să se ducă ”glonț” către arbitru.

”Pancone” a regretat gestul făcut, din cauza căruia ar putea rata meciurile din grupa de la turneul final din Slovacia, din vara viitoare, dar nu a cedat vizavi de decizia inițială a arbitrului, de a acorda cartonaș galben.

În primul moment, credeţi-mă, am crezut că a murit Louis… Doamne-fereşte! Eu din unghiul în care eram am văzut că a primit o talpă cu crampoane direct în gât. Şi am crezut că s-a dus… apoi am văzut că mişcă şi că arbitrul scoate cartonaşul galben.

În secunda aia m-am gândit la jucător, dar şi la un episod de la meciul tur din Elveţia, când am primit golul de 2-2, după un ofsaid de trei metri şi fault. Pentru că noi eram calificaţi de mult (n.r. cu acea victorie).

Dacă scrie România pe noi asta nu înseamnă că nu trebuie să fim respectaţi la nivelul adversarilor noştri. Eu îmi cer scuze, gestul meu a fost incalificabil. E prima eliminare din viaţa mea… mi-am pierdut cumpătul pentru că mă uitam la jucător şi nu credeam că mai poate să continue. Nu ştiu cum s-a văzut la televizor, dar de acolo s-a văzut foarte urât.

Regret, sigur că da, acum da. Dar poate dacă rămânea cartonaş galben poate acum nu mai vorbeam din postura de antrenor calificat la EURO. A contat, s-a întors decizia.

Am văzut bine că iniţial i-a dat galben, nu? Nu ai cum să dai doar galben la o intrare de genul ăsta. Eu nu am văzut galben vreodată în istoria fotbalului la o asemenea intrare. Nici acum 30 de ani, nu doar pe regulile de azi”, a spus Daniel Pancu, la conferința de presă.

VIDEO cu declarațiile lui Daniel Pancu

Clasamentul Grupei E din preliminariile pentru EURO U21 2025

clasament romania u21
Clasamentul Grupei E din preliminariile pentru EURO U21 2025 / Foto: Flashscore

Etichete: romania u21 , daniel pancu , elvetia u21 , romania elvetia u21 , euro u21 2025


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide