Connect with us

Alte Sporturi

Dan Șucu a dat lovitura cu un jucător care ”tratează fotbalul ca pe un hobby”! Gigi Becali a fost și el interesat

  • admin

  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 20:30, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Spania – Danemarca, sâmbătă, 21:45, DGS 1

”Tricolorii” mici au învins-o pe Cehia, scor 1-0 (10 octombrie), iar acum urmează o partidă cu Elveția U20, programată luni, 14 octombrie, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1.

Rareș Pop: ”Pentru mine e o joacă fotbalul, e un hobby, îl tratez ca și cum aș juca în curtea școlii cu niște prieteni”

Într-un interviu acordat celor de la frf.ro, jucătorul transferat de Rapid pentru 700.000 de euro de la UTA Arad a afirmat că tratează fotbalul ca pe un hobby. Fotbalistul de 19 ani a dezvăluit și care sunt cei trei jucători pe care îi are ca exemplu în ”sportul rege”.

”Mă bucur că am primit această convocare, orice convocare este bună, indiferent de lot. Avem ocazia să jucăm două meciuri internaționale care sunt benefice pentru toată lumea.

Așa m-am obișnuit încă din clasa a 11-a, m-au ajutat și părinții. Pentru mine este importantă educația, mă ajută să am performanțe destul de bune. Poate fi considerat un plan B, pentru mine nu e, ci mai degrabă o susținere la planul A.

Nu vreau să fiu considerat un etalon, nu este momentul să vorbim de astfel de lucruri, momentan sunt în perioada de dezvoltare atât mentală, cât și profesională.

Am foarte multe exemple pe care le urmăresc. (n.r.-spune-mi top 3) Messi, Phil Foden și Cole Palmer. Pentru mine e o joacă fotbalul, e un hobby, îl tratez ca și cum aș juca în curtea școlii cu niște prieteni”, a declarat Rareș Pop.

Mai mult, Rareș Pop a afirmat și că speră să îmbrace tricoul naționalei mari cât de curând.

”Momentan nu am ajuns nicăieri, mai am mult de muncă. Naționala U20 o văd ca o pe oportunitate pentru mulți jucători care vor să se afirme. La seniori sper cât mai repede, de ce nu?”, a mai spus acesta.

În trecut, și FCSB s-a arătat interesată de serviciile jucătorului, dar patronul a renunțat în momentul în care omologul său de la Rapid și-a manifestat dorința de a-l cumpăra.

”Să-ți zic ceva, mie-mi plăcea de Rareș Pop. Am auzit doar că negociază (n.r.- cu Rapid) și nu m-am mai băgat. Mie mi-a fost rușine să dau telefon, să mai negociez. Una e când știi că e un jucător de valoare și faci licitație, alta e când știi că e jucătorul vândut. Poate gândesc eu altfel și am altă mentalitate”, declara Gigi Becali la Digi Sport Special.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Rareș Pop, conform transfermarkt.
  • trei goluri în nouă meciuri are jucătorul la Rapid.

Etichete: romania u20 , rares pop


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide