Connect with us

Alte Sporturi

Gică Popescu dă din casă de la Farul: ”N-am fost inspirați când am făcut transferuri”

  • admin

  • Nations League: Italia – Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel – Franța, joi, 21:45, DGS 2

Gică Popescu, despre startul slab de sezon al Farului. ”Am mai avut astfel de începuturi”

În ziua în care a împlinit 57 de ani, ”Baciul” a recunoscut că transferurile realizate de fosta campioană în perioada de vară nu au fost inspirate.

”Nu este un sezon foarte bun până acum. Am mai avut astfel de începuturi de sezon proaste, dar am trecut prin aceste chestiuni, știm rezolvarea lor și ne-am echilibrat, cu trecerea timpului.

Sunt convins că va fi la fel si acum. Nu am fost inspirați când am făcut transferuri, dar la final de sezon cred că ne vom îndeplini obiectivul și vom fi în playoff.

Mereu au fost echipe care au dominat la început, dar care mai apoi nu au mai rezistat presiunii. Nu pot spune dacă Cluj și Petrolul vor rezista, nu au mai fost acolo, ca să știu dacă vor rezista”, a spus Gică Popescu, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiuea Fotbal Club.

VIDEO cu intervenția lui Gică Popescu de la Fotbal Club

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vizita lui Joan Laporta, cadou neașteptat pentru Gică Popescu

Galerie Foto

Altfel, Popescu a avut parte de un cadou neașteptat, chiar de ziua sa de naștere. A fost vizitat de către Joan Laporta, președintele celor de la FC Barcelona.

La o zi după ce Barcelona și-a deschis o școală de fotbal la București, inaugurare la care a fost prezent și președintele catalanilor, nu însă și Popescu, singurul fotbalist român care a fost căpitan la gruparea blaugrana, Laporta se pare că și-a reparat greșeala.

L-a vizitat pe Gică Popescu, la Guvern, acolo unde ”Baciul” îndeplinește rolul de consilier al Premierului pe probleme de sport.

Fostul căpitan al naționalei nu a ratat șansa de a se fotografia cu șeful Barcelonei.

”O revedere specială chiar de ziua mea cu președintele Barcelonei. I-am făcut o primire călduroasă lui Joan Laporta la întâlnirea de la Guvern și aștept cu nerăbdare să mă întorc pe Camp Nou ca suporter.

Chiar dacă pe atunci nu conducea clubul @fcbarcelona, și-a adus aminte cu bucurie de perioada în care eram căpitan și am ridicat Cupa Cupelor.

Una gran alegria tornar-te a veure, @jlaportaoficial!”, a fost mesajul postat de Gică Popescu pe social media.

Gică Popescu, după ce el și Hagi nu au fost prezenți la deschiderea Barca Academy: ”Au crezut că ne țin departe”

Galerie Foto

Marți, 8 octombrie, Barcelona și-a deschis academie de fotbal în România, numită Barca Academy, iar la ceremonie a fost prezent și președintele echipei, Joan Laporta. 

Nume mari din fotbalul românesc precum Florin Răducioiu, Edi și Anghel Iordănescu au participat, însă marea mirare a fost absența celor doi români care au îmbrăcat tricoul blaugrana: Gică Hagi și Gică Popescu. 

Miercuri, chiar în ziua în care a împlinit 57 de ani, Gică Popescu a fost întrebat despre absența de la deschiderea academiei. 

Din cele declarate de fostul căpitan al Barcelonei, acesta pare să îndrepte vina către deținătorii academiei, ceea ce confirmă spusele lui Florin Prunea.

”Întrebați-i pe cei ce au organizat evenimentul de ce n-am fost și noi marți seară la Arcul de Triumf. Dacă te invită cineva, vii… Nu puteam veni dacă nu am fost invitați.

Dar, cine n-a vrut să stea liniștit. Dacă au crezut că ne țin departe de Laporta, pe mine, pe Gică, s-au înșelat. Ne vedem azi (n.r. 9 octombrie) la Parlament! Nu contează cine ne-a invitat. Vom fi acolo, ne vom vedea cu Laporta”, a declarat Gică Popescu, potrivit gsp.ro.

Etichete: gica hagi , gica popescu , gica popescu farul , tramsferuri farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide