Connect with us

Alte Sporturi

Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!”

Eu l-am felicitat pe Laporta pentru întoarcerea la origini, anume la ceea ce a adus Cruyff. Ca baza jucătorilor să fie din La Masia. A fost și generația lui Xavi, Iniesta, Pique, iar acum se pune din nou accent”, a spus Gică Popescu, la digisport.ro.

Joan Laporta s-a întâlnit cu Gică Popescu şi Marcel Ciolacu la Guvern! Preşedintele Barcelonei: „De-asta am ales România”

La Palatul Victoria, preşedintele Barcelonei s-a întâlnit cu premierul Marcel Ciolacu, dar şi cu Gică Popescu, fostul căpitan al catalanilor. Fostul mare jucător al României a evoluat pentru Barcelona în perioada 1995-1997. La întâlnirea de la Guvernul României a participat şi Florin Răducioiu, cel care a fost alături de Laporta şi la evenimentul de marţi seară.

Joan Laporta a avut un discurs superb la adresa României şi a dezvăluit că Barcelona a ales ţara noastră pentru a deschide o academie de fotbal şi pentru caracterul pe care îl au românii:

„După cum ştiţi suntem foarte selectivi când vine vorba de cerinţe. Am ales România pentru locaţia sa, pentru caracterul oamenilor săi. Avem un club care, anul acesta, pe 29 noiembrie, va sărbători 125 de ani de istorie”, a spus Joan Laporta, la întâlnirea de la Guvernul României.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide