Connect with us

Alte Sporturi

Zeljko Kopic vrea să-l învingă pe Gheorghe Hagi, la Ovidiu. Ambiţiile alb-roşiilor înainte de Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti

Zeljko Kopic vrea să-l învingă pe Gigă Hagi, la Ovidiu. Antrenorul croat a făcut analiza completă înainte de Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti. Câinii roşii se vor întâlni cu Farul Constanţa la Ovidiu, în etapa cu numărul 12 din Liga 1 a României. Kopic a declarat în cadrul unei conferinţe de presă de miercuri, 2 octombrie 2024, că echipa antrenată de Gică Hagi va face tot posibilul pentru a câştiga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti se vor confrunta direct, la Ovidiu, în etapa a 12-a din Liga 1, vineri, 4 octombrie 2024. Întainte de meci, Zeljko Kopic a analizat cu atenţie jocul câinilor, subliniând că ţi jucătorii săi îşi doresc victoria. Dinamo Bucureşti ocupă locul al 5-lea în clasamentul general, acumulând până acum 17 puncte. Farul Constanţa se claseayă pe locul 12 în Liga 1, cu doar 12 puncte.

În ultimele trei etape, Dinamo nu a înregistrat nici o înfrângere, având o victorie împotriva formaţiei Unirea Slobozia şi două egaluri cu OţelulGalaţi şi Botoşani.

Zeljko Kopic vrea să-l învingă pe Gigă Hagi, la Ovidiu. Ambiţiile alb-roşiilor înainte de Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti

Antrenorul câinilor a declarat miercuri, 2 octombrie 2024, că analizat  meciul din ultima etapă, cu Botoşani. Momentan, antrenorul nu a stabilit primul 11 pentru meciul de vineri, dar conştientizează că elevii lui Hagi vor da totul pentru victorie.

”În această săptămână am analizat jocul din etapa trecută, cu Botoşani, dar şi pe următorul, cu Farul. Încă nu am decis primul ”unsprezece”, cred că echipa este într-o formă bună şi am încredere în jucători. Rezultatul celor de la Farul cu Gloria Buzău a fost într-adevăr surprinzător (0-1).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide