Connect with us

Alte Sporturi

S-a aflat motivul pentru care Nico Williams a refuzat transferul la Barcelona

  • admin

  • SuperLiga: FC BuzăuOțelul, sâmbătă, 18:45, DGS 1

  • SuperLiga: PetrolulFarul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Starul celor de la Atheltic Bilbao a fost curtat intens de către catalani, iar catalanii s-au reorientat și l-au transferat pe Dani Olmo (26 de ani). 

S-a aflat motivul pentru care Nico Williams a refuzat transferul la Barcelona

La scurt timp după ce perioada de transferuri din Spania s-a încheiat, agentul lui Nico Williams a dezvăluit motivul pentru care jucătorul său a refuzat mutarea pe Camp Nou. 

Conform celor Diario AS, reprezentantul fotbalistului de 22 de ani a spus că acesta își dorește să rămână cel puțin încă un sezon pe San Mames și să joace pentru Athletic Bilbao. 

Nico Williams a jucat în acest sezon în 4 partide pentru basci, însă nu a reușit să contribuie la vreun gol marcat de echipa sa. Bilbao e pe 14 în acest moment în La Liga, cu 4 puncte, în timp ce Barcelona este lider cu maximum de puncte (12). 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

  • 70 de milioane de euro este cota de piață a lui Nico Williams, potrivit transfermarkt.com. 

Deco: “Dani Olmo este mai eficient”

Directorul sportiv al Barcelonei, Deco, a făcut lumină asupra motivului pentru care clubul nu l-a mai transfer pe Nico Williams vara trecută. El a explicat că au existat alte priorități pentru echipă care au influențat decizia lor de a nu semna cu winger-ul celor de la Athletic.

Într-un interviu cu cei de la Barca One, Deco a subliniat că există o mare atenție din partea conducerii și a staff-ului când vine vorba despre noi transferuri.

Oficialul a evidențiat că decizia aparține totuși antrenorului, iar dacă echipa actuală este considerată suficient de puternică, nu mai este nevoie de noi transferuri.

“Antrenorul (n.r. Hansi Flick) a fost primul care a spus că dacă nivelul echipei este bun, putea continua cu ceea ce avem. Reflectăm în această direcție, nu luăm decizii pripite, a declarat Deco.

Deco a confirmat că au existat discuții despre un posibil transfer al lui Nico William, dar, cu toate acestea, el a explicat că există motive specifice pentru care Barcelona a ales să nu avanseze negocierile.

“Vă spun din nou. Vorbim despre un nivel ridicat al echipei. Îi avem pe Raphinha, Ferran, Ansu, Lamine și jucători precum Fermin sau Olmo care pot juca acolo (n.r. în flancuri), a completat oficialul.

Etichete: barcelona , transfer , spania , athletic bilbao , la liga , nico williams


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide