Connect with us

Alte Sporturi

Harry Kane, primul englez premiat cu Gheata de Aur. Cum a reacționat atacantul lui Bayern

  • Cupa României: Voluntari – Dinamo, miercuri, 19:00, DGS 1

  • UCL: Slavia Praga – Lille, miercuri, 22:00, DGS 1

Atacantul bavarezilor este primul fotbalist din Anglia care câștigă titlul pentru cel mai bun marcator din campionatele care au loc în Europa.

Harry Kane: “Sunt mândru, însă vreau să câștig trofee și la nivel de echipă”

Harry Kane a ajuns sezonul trecut la Bayern Munchen, după ce s-a despărțit de Tottenham, formație pentru care a evoluat timp de 10 ani.

Kane și-a demonstrat instinctul de marcator de-a lungul întregului sezon și astfel, pe 27 august, a primit “Gheata de Aur”, în urma ceremoniei organizate de UEFA.

Atacantul a transmis că este foarte încântat de trofeul câștigat, însă speră să câștige și un trofeu la nivel de echipă, lucru care nu s-a întâmplat până acum în cariera sa.

“Este cu adevărat special. A fost un pas grozav în cariera mea să vin la Bayern Munchen, una dintre cele mai bune decizii din viața mea.

Vreau să continui ca sezonul trecut, să marchez cât mai multe goluri, dacă nu mai multe, dar cel mai important este să câștigăm titluri, vrem să reușim ca echipă”, a spus Harry Kane, citat de Mundo Deportivo.

Harry Kane este cel de-al treilea jucător, din istoria lui Bayern Munchen, care câștigă titlul pentru cel mai bun marcator al anului, după Robert Lewandowski (2021, 2022) și Gerd Muller (1970, 1972).

  • Harry Kane a marcat 280 de goluri în 435 de partide pentru Tottenham.
  • Harry Kane a marcat 45 de goluri în 47 de partide pentru Bayern Munchen.
  • Harry Kane este cotat la 100 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.

Bayern Munchen a început cu dreptul noul sezon din Bundesliga

Bayern Munchen, antrenată din această vară de belgianul Vincent Kompany (38 de ani), s-a impus cu emoţii pe terenul lui VfL Wolfsburg, cu scorul de 3-2, în prima etapă a Bundesligii.

Bavarezii au condus la pauză după golul lui Jamal Musiala, din minutul 19. Lovro Majer a egalat în minutul 47, după ce a transformat un penalty dictat după un fault al lui Sacha Boey, asupra lui Tiago Tomas, şi tot el a înscris și în minutul 55.

Oaspeţii au egalat zece minute mai târziu în urma autogolului lui Jakub Kaminski. Serge Gnabry, în minutul 82, a adus victoria celei mai titrate echipe din fotbalul german.

VIDEO rezumat Wolfsburg – Bayern Munchen 2-3

Etichete: gheata de aur , bayern munchen , harry kane


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide