Connect with us

Alte Sporturi

36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB – CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

  • SuperLiga: CFRFarul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea CraiovaSepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

La câteva zile de la apariția motivării deciziei, Marius Lăcătuș a reacționat și a vorbit despre ce urmează în ”războiul” dintre FCSB și CSA Steaua.

FCSB, lovitură în procesul pentru palmares. Marius Lăcătuș e sigur: urmează ”asediul” pentru recuperarea prejudiciului

Legenda clubului din Ghencea e convinsă că CSA Steaua va începe acum un alt front al ”războiului” cu FCSB, al procesului pentru prejudiciu.

”Militarii” solicită 36 de milioane de euro pentru că FCSB a folosit fără drept marca ”Steaua”.

E un lucru bun făcut de CSA Steaua acest comunicat. Mai departe, sunt sigur că vor acționa în ceea ce înseamnă prejudiciul financiar, că s-ar fi folosit ilegal palmaresul și însemnele Stelei în perioada 2003 – 2017. Sunt curios ce se întâmplă”, a spus Marius Lăcătuș, la Digi Sport Special.

FCSB și-a schimbat descrierea de pe Facebook

După apariția motivării deciziei privind palmaresul, FCSB a făcut o modificare a descrierii clubului de pe pagina de Facebook.

În locul listei cu trofeele, în care susținea inclusiv că are 27 de titluri, acum apare la descriere ”Bine ați venit pe pagina oficială de Facebook a celei mai iubite echipe de fotbal din România!”.

CSA Steaua, comunicat dur

CSA Steaua, în schimb, e emis un comunicat dur.

Ziua în care s-a făcut dreptate!

După mulți ani în care numele și performanțele echipei Steaua București au fost însușite, în mod ilegal, de către clubul celor patru consoane (FCSB), a venit momentul adevărului!

Din motivarea pe care Curtea de Apel București a trimis-o astăzi clubului nostru, reiese că ”palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei Steaua București, din 1947 și până în 1998, aparține reclamantului”, adică formației STEAUA BUCUREȘTI. De asemenea, Curtea a constatat că echipa din Popești-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric al Stelei.

Deși nu este o hotărâre definitivă, este evident că palmaresul pentru perioada 1947-1998 are autoritate de lucru judecat, ceea ce înseamnă că toate trofeele câștigate în această perioadă aparțin Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. 20 de titluri de campioană, 19 Cupe ale României, două Supercupe ale României, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei sunt în vitrina clubului nostru și fac din Steaua București cel mai titrat club din România.

Precizăm că vom trimite motivarea hotărârii Curții de Apel București Federației Române de Fotbal. Totodată, vom solicita FRF să înștiințeze UEFA că toate rezultatele obținute în cupele europene până în 1998 aparțin Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

De asemenea, cerem public atât Federației Române de Fotbal, cât și Ligii Profesioniste de Fotbal să prezinte opiniei publice ce măsuri vor lua, ținând cont că s-a demonstrat faptul că înscrierea în prima ligă a FCSB-ului a fost ilegală.

Ar fi interesant să fie publicate de către cele două instituții documentele care au stat la baza acestei decizii care a provocat atât prejudicii de imagine, cât și financiare clubului STEAUA.

Considerăm că aceste lămuriri sunt obligatorii, pentru că timp de 21 de ani iubitorii Stelei au fost induși în eroare cu privire la identitatea celei mai iubite echipe din România.

Sperăm ca și cei care au pus umărul la acest furt de identitate, și aici ne referim la anumite publicații și jurnaliști, să respecte deciziile instanțelor și să înceteze cu propagarea în spațiul public a unor informații neadevărate.

În final, ținem să le mulțumim tuturor fanilor steliști, celor care nu au trădat niciodată și au continuat să susțină și să lupte împreună cu noi, cu gândul la ziua în care adevărul va învinge.

Steaua a fost, este și va fi doar în Ghencea!”, se arată în comunicatul CSA Steaua.

Etichete: marius lacatus , palmares steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide